Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

İntel hd graphics 5500

İntel hd graphics 5500

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
Beyler ben windows 10 64 bit kullanıyorum Bilgisayar güncelleştirmelerine fazla taktığım söylenebilir Bilgisayarın kendi windows update'i ve driver booster 3 pro ile sürekli kontrol ediyorum Ancak fazla güvendiğim söylenemez , mesela java nın sitesinden en güncel java sürümünü kuruyorum bundan sonra driver booster ile tarayınca onu eski olarak buluyor ve güncellemek istiyor buda aklımı karıstırıyor bu yüzden aygıt yöneticisinden herşeyi tek tek güncellemek için çevrimici arama seçeneğiyle güncelleştirmeyi denedim bi 5,6 şey gerçekten güncel değilmiş onlar yüklendi Ama görüntü bağdaştırıcılarındaki İntel hd graphics 5500karşıdan yükleniyor diyor kalıyor öyle , intelin kendi driver güncelleme uygulaması driver update utility de hiç işe yarar bişey değil birşeyler arıyor buluyor indiriyor yükledikten sonra bu bilgisayarınıza uygun değil diyor Lütfen yardım edin bunu nasıl güncelleyebilirim ?

858,497Konular
981,941Mesajlar
29,946Kullanıcılar
semihlerSon üye
Üst Alt