Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

İnternet Aşkı

İnternet Aşkı

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
Merhabalar, hoşlandığım çocukla bi sitede konuştuk tanıştık bütün da tanışmışlığa ayrı biri bana askıntılık yapmıştı onla tartıştı filan kıskandığını sezdim bu da hoşuma gitti tabi pek böylece konuşuyoduk iyi fena şu konuşması beni çok çok etkiledi ' 5 sınıfımda bir kız vardı sevgili olduk çok sevdim onun gibi kimse bakmıyodu sende o duyguları hissettim fakat internetten olmuyor işte ' en son kurduğu cümleye fazla kızdım tamamlanmış o vakit güle güle dedim kan beyrime sıçradı offline oldum sonradan her yerde girdim o da çıkmıştı ' Yani ben onun yanına bile gidebilirim ne aramak internetten olmuyo mesafeler benim için manâlı değil sevdim mi yanına bile giderim ve ben ona güvendim bundan böyle bi kaç gün içinde siteye giriyordum çıkıyordum fakat o yeniden offlineydi kafayı yedim nerdeyse sonradan sosyal paylaşım sitesine girdim ordan eklemiş fazla sevindim lakin ne reddettim ne kabul ettim ona mesaj gönderdim niye ekledin diye cevap bekliyorum ne yapmalıyım ne seslenmek istiyor ?

858,478Konular
981,314Mesajlar
29,569Kullanıcılar
allytrSon üye
Üst Alt