Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

internet cafe için en ideal biligsayar nedir yardım

internet cafe için en ideal biligsayar nedir yardım

Similar threads

arkadaşlar internet cafe açmak istiyorum ama hiç bir bilgim yok bu konuda bilgi sahibi olan arkadaşlardan yardım bekliyorum ilgilenenler için şimdiden teşekkürler
Cevaplar
0
Görüntüleme
84
Arkadaşlar Adsl Firmasının Yapmışolduğu Firma Aşağıdaki İnternet Bilgisayarını Veriyor Almayı Düşünüyorum Sizce Nasıl Sizin Görüşlerinide Almak İstedim Lütfen Yardım Edin Alıntı: İnternet önemli bir iletişim aracı olmanın yanı sıra çok büyük bir bilgi kaynağı Özellikle çocukların...
Cevaplar
0
Görüntüleme
88
Ara sıra okuldan kaçıp arkadaşlarımızla saatlerce oyun oynadığımız internet kafeler pek çoğumuzun gençlik anılarında unutulmaz bir yer tutuyor. O internet kafeye her girdiğimizde ise burası gibi bir yer sahibi olmayı hayal ettik. Internet Cafe Simulator ile bu mümkün. Internet Cafe Simulator ile...
Cevaplar
0
Görüntüleme
80
İst Cafe 0212 251 79 44 45 Yer : Beyoğlu Adres : İstiklal Caddesi No: 1012 2c Beyoğlu İstanbul Ödenti : TLTL Kredi Kartı : VisaMaster Park : YOK Web : ist cafe YAZIN TADI İST CAFEDE ÇIKTI; SIRADA GÜZ VAR! Yaz ayları boyunca serin bir ara verme verip buz gibi bir içecekle içinizi...
Cevaplar
0
Görüntüleme
58
  • Kilitli
*** *** Gizli metin: Gizli metni görüntülemek için yeterli hakka sahip değilsiniz. Forum konusunu ziyaret edin! ***
Cevaplar
113
Görüntüleme
893
858,499Konular
982,577Mesajlar
30,332Kullanıcılar
@rp_saplarSon üye
Üst Alt