internet cafecileri çıldırtan sorular Bilgisayarda çalışan öğrencinin elektrik kesildikten 15 dakika sonraki sorusu; Elektrik mi kesilmiş? 2 Boş bilgisayar yok mu? Değil Hiç mi yok? 3 Word''lü bilgisayar var mı? Hayır çilekli ve vanilyalı var sadece 4Çıkıntı alabilir miyim? (Printerdan çıktı elde etmek için ) Çıktı versek 5 Çıktılar her zaman siyah beyaz mı oluyor? Hayır ara sıra yeşil üzerine eflatun ördek desenli de çıkıyor 6 14 numaralı bilgisayar çok salak yaaaaa Rahmetli babasıda öyleydi,babasına çekmiş 7 Bilgisayar alabilir miyim? Yan 1 mi olsun, 1,5 mu? 8 Internet geri geldi mi? Gitti hala dönmedi,kayıp ilanı verdik,aranıyor 9 İçeriye yiyecekle girme lütfen arkadaşım! anında çıkıcam E her hâlükarda çıkacaksın Yatıya gelmedin di mi? 10 Masa alabilir miyim? Alışveriş Sitelerinden bulabilirsin 11 Word''un olduğu bir yere oturup yazı yazabilir miyim? Word''e sor kabul ederse oturursun 12 Internet hala gidik mi? Hayır gelik Hii?! 13 Bilgisayara disket sokabilir miyiz? Sebep ? 14 Printer sayfası ne değin? 40 bin 25''di artmış di mi? Bravo 15 Bir word''lü birde internet''li bilgisayar alabilir miyim? Ortaya karışık yaptıralım istersen 16 Internet indirilmiş mi? Indirimli Hepsinde mi indirimli? Hayır Sırayla gidiyor1 kesik 1 bağlı 17 Bilgisayarda ne yapabilirim? Valla bilmiyorum senin yeteneğine kalmış 18 İnternete giricem birincil kez geliyorum Heyecanlı mısın? 19Printer çalışıyor mu? Hayır bugün izinli Nasıl yani??? 20 İnternete girmek istiyorum Girebilir miyim? Tabii fakat bu kıyafetle giremezsin Üstünü değiştirmen gerekli 21 Monitörün üzerinde takılı duran kağıt tutacağını görebilen öğrenci; Hocam bu dikiz aynası mı? 22 Öğrenci bilgisayar kartı almak için numara soruyor; 3 ve 4 arasında en iyisi hangisi? Valla 35 ve 37 en iyileri 23 Yer var mı? Var Pencere kenarı mı olsun hol mu? Hii? 24Bu mouse un niye topu yok??(optik mouse)