Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

internet driver

internet driver
0
108

Similar threads

arkadaşlar lenovo g560 leptopuma xp kurucam 4gb ram 512 ekran kartlı bilgisayarı teknosadan aldım ve driver cd lerini istemeyi unuttum bilgisayarın driverlerinin nerden indirebilirim ses,ekran kartı vs lürfen yardım
Cevaplar
0
Görüntüleme
123
arkadaşlar sorunum anakart driverin olmamasıymış anakart driveri nerden bulabilirim everesti indirdim anakart özelliklrinde bilinmiyor yazıyordu driverpack indirecektimde 3 gb boyutu var nette çok yavaş başka nerden öğrenebilirim yardım lütfen
Cevaplar
0
Görüntüleme
104
arkadaşlar pc mi yeni aldım vista idi xp yaptım ama ağzına biiiiib ekran kartı ve ses driveri falan filan hepsi sosunluydu yaptım driverleri ama internet denetleyicisi kaldı ya arkadaşlar benim pc internete girmiyor her halde ethernet driveri yok onu bana bulabilirmisiniz aygıt...
Cevaplar
0
Görüntüleme
81
arkadaslar benm bilgisayarım win7 format attıgımda driverleri otomatik yukluydu(win 7 orj degil bildiginiz korsan iste ) pc kastıgı icin win xp yapcamama driverlern oto yuklu olmamasından korkuyorm acaba driverlerin setubunu pcmde nasıl bulabilirim? en azından ethernet kartınınkini internetten...
Cevaplar
0
Görüntüleme
71
arkadaslar benm bilgisayarım win7 format attıgımda driverleri otomatik yukluydu(win 7 orj degil bildiginiz korsan iste ) pc kastıgı icin win xp yapcamama driverlern oto yuklu olmamasından korkuyorm acaba driverlerin setubunu pcmde nasıl bulabilirim? en azından ethernet kartınınkini internetten...
Cevaplar
0
Görüntüleme
62
858,496Konular
981,803Mesajlar
29,872Kullanıcılar
Kader45679Son üye
Üst Alt