Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

internet gülüşleri ve kişi analizi...

internet gülüşleri ve kişi analizi...
0
52

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
87
F-D Coin
0
internet gülüşleri ve birey analizi Gülümseme Şekilleri ve Kişilik Analizi Hainternetguluslerivekisianalizi5c563ba2a491fgifalt hahaha hahaha hahahaha: En ilkel gülüş şeklidir Her şart karşısında yapılabilir Ehüehüehü: Espiri yaptı bal kabağı gülüşüdür herkesler yapamayacağı için yapımı zordur innnıhohhaha: Sinsi olan bu gülüş literatüre bizans kahkası diye geçmiştir bir sonraki replik:eek:yna türk kızıolucaktır hohohoho: Tebessüm Eden kişinin şişman olduğunu belirtir samimidir keh keh: Adilik belirtisidir bir halt yaptığını sanır eskiler bıyık altıder internetguluslerivekisianalizi5c563ba2a491fgifalt hahaha hahaha hahahaay: Kadınlara hastır kocanın zengin olduğunu gösterir HoBarey: Gülüşten öte bir sevinç gösterisidir en fena yanı sizide karşılıklı etmek isteyecekir kikikikikikikiki: Başlıca başın yukarı aşağı sallanmasıyla desteklenen bu gülüşten hasar gelmezz haaahhahhahhah:kendini yineleyen bu tebessüm tarzı daha fazla emrindeki masaların duyması için yapılır hhıh: Ağız kapalıyken burundan tek nefes verilerek yapılır kasan tiplere hastırnette yazı okurken en fazla seçim edilen türdür zuainternetguluslerivekisianalizi5c563ba2a491fgifalt hahaha hahaha hahahaha: Kahkahanın desibel sınırlarını zorlayan bir çeşididir başlıca daha aşağı komşu elindeki süpürge sopasıyla tavana vurur birazcık dizginlersiniz kendinizi muinternetguluslerivekisianalizi5c563ba2a491fgifalt hahaha hahaha hahahaauahhahah türevlerine karşılaşmak mümkündür euhe: Öhü ehe şeklinde ses tellerinden geçer genelde pekte gülünç olmayan esprilere ayıp olmasın diye verilen cevapgülme efektidir pohuainternetguluslerivekisianalizi5c563ba2a491fgifalt hahaha hahaha hahaha:geberdim patladım manasında nihointernetguluslerivekisianalizi5c563ba2a491fgifalt hahaha hahaha hahaha: ben bi pisliğim çok adiyim manasında ehi ehi : kıllık düzeyinde bi sempatikliğim var manasında muahhaha: kabayım danayım bide üstüne kıroyum manasında ALINTI​  

858,499Konular
982,571Mesajlar
30,318Kullanıcılar
pikachu -88Son üye
Üst Alt