Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

internet uzerinden iş başvurusu nasıl yapılır

internet uzerinden iş başvurusu nasıl yapılır
0
184

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
86
F-D Coin
0
Devir teknoloji devri olunca herşey internet uzerinden yapılabiliyor Artık en yakın dostumuz olan internet sayesinde oturduğumuz yerden iş başvurularında bulunmakta cok kolay Ancak internet uzerinden iş başvurusu yaparken bazı noktalara dikkat etmeniz gerekmektedir
Oncelikle ilk okunan bolum olan onyazıyı hazırlarken oldukca dikkatli kelimeler secmeniz gerekir Neden o iş icin en uygun aday olduğunuzu anlatmanız icin hazırlanır bu onyazı bolumu Her şirket icin aynı şeyi yazmamanız gerekir bu yuzden
Onyazınızı okuyan kişi sizin o iş icin gercekten ideal olduğunuzu duşunmeli ve diğer başvurular arasından secilmelisiniz
Onyazınızı yazarken imla kurallarına uymalı ve duzgun cumleler kurmalısınız Yazınız cok uzun olmasın, yazıya başlarken bir hitap cumlesi kullanın Sayın yetkiliyada ilgili kişiyegibi kelimeler secebilirsiniz
Başvuru ilanını nerede gorduğunuzu ve hangi pozisyon icin başvurduğunuzu acık bir şekilde yazın
Son kısma ise mutlaka adınızı ve soyadınızı yazın Artık on yazınız hazır ve iş başvurusunda bulunabilirsiniz

Similar threads

iş başvurusu icin on yazı ornekleri iş başvurusu on yazı Onyazılarınızın etkili olabilmesi icin, nicin işle ilgilenildiğinizi ve bu işe başvurulduğunuzu duzgun bir dille anlatılmalısınız Unutmayın ki sizi işe alacak kişi sizi hic tanımıyor Amacınız işi istediğinizi ve işin ozelliklerinin...
Cevaplar
0
Görüntüleme
164
Tayin teknoloji devri olunca herşey internet üzerinden yapılabiliyor Bundan Böyle en yakın dostumuz olan internet doğru oturduğumuz yerden meslek başvurularında bulunmakta fazla basit Ancak internet üzerinden meslek başvurusu yaparken bir takım noktalara dikkat etmeniz gerekmektedir Öncelikle...
Cevaplar
0
Görüntüleme
120
Cv ya da ozgecmiş genellikle kurumsal firmaların insan kaynakları departmanlarının iş icin acık pozisyonlarda işe alınacak elemanları belirlemek icin goruşme oncesinde fikir sahibi olabilmek adına istedikleri dokumanlardır Bu yazımızda cv hazırlama teknikleri ve bir cv’de yer alması gereken...
Cevaplar
0
Görüntüleme
207
İş Başvurusu icin gerekli evraklar İş başvurusunda hazırlanacak evraklar Personel ozluk Dosyasında Bulunması Gereken Evraklar 1 Adet vesikalık fotoğraf 2 Sağlık Raporu 3 İkametgah İlmuhaberi 4 Nufus Cuzdanı Fotokopisi 5 Adli Sicil Kaydı 6 Diploma fotokopisi 7 Sigorta Kartı...
Cevaplar
0
Görüntüleme
86
Adım adım işkur internetten iş başvurusu yapma 1 adım olarak buraya tıklıyorsunuz 2 adım olarak belirlemiş olduğunuz doldurup tamam diyorsunuz 3 adımda karşınıza belirlediğiniz kriterlerde işci arayan işletmeler veya kamu kuruluşları cıkacak İşveren yazısının yanındaki linke...
Cevaplar
0
Görüntüleme
84
858,497Konular
981,907Mesajlar
29,932Kullanıcılar
rootaizenSon üye
Üst Alt