Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

İnterneti bıraktıracak program yapıldı

İnterneti bıraktıracak program yapıldı

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
İnternet bağımlılığına yeni bir icat
İnterneti bıraktıracak program
Teknoloji ile birlikte artan bir şekilde yaygınlaşan internet bağımlılığı çılgın boyutlara vardı ve hastalık halini almak üzere

Bu durumun farkında olan bir grup terapist de ABD'nin Washington eyaletinde bir merkez kurdu Ülkede bir prensip imza atmış olan Restart isimli bu merkez, internet bağımlılığını tedavi etme programıadı aşağıda 45 gün baştan başa müşterilerine internet bağımlılığını bıraktırmayı hedefliyor

Programa katılanlardan Ben Alexander, İnternet başında pozitif vakit geçirmekten nedeniyle bundan böyle hiçbir şeyden tutku almıyorum Uyku düzenim bozuldu, ailemi ve arkadaşlarımı dikkatsizlik etmeye başladım Hayatımın eski haline dönmesi için bu programa katıldım Umarım yardımcı olurdiye konuştu

Ücreti 14 bin 500 dolar olan bu programın insanların internet bağımlılığına tedavi olup olmayacağı ise merak konusu *

858,497Konular
982,122Mesajlar
30,080Kullanıcılar
aloshaeSon üye
Üst Alt