Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

İnternetim Çok Yavaş Ne Yapmalıyım Çözüm

İnternetim Çok Yavaş Ne Yapmalıyım Çözüm

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
İnternet Neden Yavaş Olur
İnternet Bağlantım Çok Yavaşladı Ne Yapmalıyım
İnternet Niçin Yavaşlar

1pc güncelleştirme yapıyorsa yavaştır (kuytu güncelleştirme örnk:avast anti virüs)

2download yapılıyorsa internet hızı düşer ve internet yavaşlar

3sörf yaparken girilen sitelerde swf ya da video varsa diğer sitelere girişler fazla yavaşlayabilir

4 interneti müşterek kullanıyorsanız öteki kullanıcı da interneti kullanıyorsa internetiniz yavaşlayabilir

5 limewire gibi programlarla download yapıyorsanız yavaş olabilir

6bilgisayarınızda virüs varsa yavaşlar

bu sorunları giderdikten daha sonra; ttnete daha çok para verirseniz internetiniz hızlanır (örnk: vdsl2) *

Similar threads

internet yavaş ne yapabilirim 1pc güncelleştirme yapıyorsa yavaştır (dar güncelleştirme örnk:avast anti virüs) 2download yapılıyorsa internet hızı düşer ve internet yavaşlar 3sörf yaparken girilen sitelerde swf veya video varsa öteki sitelere girişler aşırı yavaşlayabilir 4 interneti...
Cevaplar
0
Görüntüleme
107
İnternet Neden Yavaş Olur İnternet Bağlantım Cok Yavaşladı Ne Yapmalıyım İnternet Neden Yavaşlar 1pc guncelleştirme yapıyorsa yavaştır (gizli guncelleştirme ornk:avast anti virus) 2download yapılıyorsa internet hızı duşer ve internet yavaşlar 3sorf yaparken girilen sitelerde swf...
Cevaplar
0
Görüntüleme
129
İnternet yavaş çalışıyor diyenler interneti hızlamndırma burada interneti hızlandırma internet yavaş çalışıyor Merhaba Sevgili Melek'ler İnternette oysa yavaşlama sorununa bu konumuzda çözümler öneriyor ve interneti yavaş olan bütün misafirlerimiz ve siz üyelerimiz için internet hızlandırma...
Cevaplar
0
Görüntüleme
57
internet yavaş ne yapabilirim 1pc guncelleştirme yapıyorsa yavaştır (gizli guncelleştirme ornk:avast anti virus) 2download yapılıyorsa internet hızı duşer ve internet yavaşlar 3sorf yaparken girilen sitelerde swf veya video varsa diğer sitelere girişler aşırı yavaşlayabilir 4...
Cevaplar
0
Görüntüleme
128
858,497Konular
982,013Mesajlar
29,997Kullanıcılar
dhskdjdSon üye
Üst Alt