Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

İnternette Galatasaray geyikleri

İnternette Galatasaray geyikleri
0
80

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
87
F-D Coin
0
Galatasaray geyikleri internette

Hadi beyler! Ufak ufak kendinize yeni kulupler bulun Hadi Polat! Kendine yeni bir eğlence bul Toz kaldırmadan, kenardan kenardan

Galatasaraylılar niye uzuluyor ki? Gecen sene Bursa adına kendileri şampiyon olmuş gibi sevinmişlerdi Bu sene de Trabzon icin sevinirler

GS'li tum futbolcular onumuzdeki yıl başka takımlarla anlaşmış havasındalar Olabilir mi boyle bir şey ???

Frank Rijkaard Ucuncu olmak başarıderken, Hemen kovun gitsin, GSaray'ın buyukluğunu bilmiyordendi GSaray bugun 13 sırada

Antalya'dan yeni desibel rekoru sesleri gelmeye devam ediyor

30'dan sonra spor basını: Bunu da yaz Arda !

GS taraftarı Yonetim istifadiye bağıramıyor cunku ortada yonetim yok

Avrupa'ya mı gidecekti? Bitmiş zaten herşey, kanser olmuş hastaya 'hadi kalk tatile gidelim' diyorsun Yok artık yapmayın ya

Şu GS neden hala paf takımdan adamları serpiştirmiyor araya? MSarp, Baris, o, bu ne yapabilir şu noktada? Genclerde en azından hırs vardır

Hadi ben mac izlerken koltukta uyuyakalıyorum Peki ya GS Yonetimi? Ayakta uyuyor ayakta!!!

Bu Cimbom kesin Bank Asya'dan para alıyor Adamlar istese her hafta bu kadar yapamazlar

Galatasaray o kadar kotu ki bu sene Fenerbahce son macta kendi kalesine gol atıp şampiyonluğu kaybetse bile Galatasaraylıları kesmez

Almadığımız tek kupa Bank Asya kupasıydı Onu da yaşatacak bunlar !!!

Birkac mağlubiyet daha alırsak bizim topcuları İstinye Park'a almazlar Mecburen kume duşup Metro City'ye giderler

Puan tablosuna bakmak istemiyorum Sadece biriki kişi değil tum camia sorumlu Kimse kendini ayırmasın Taraftarlar dahil

858,496Konular
982,341Mesajlar
30,208Kullanıcılar
EvtenSon üye
Üst Alt