Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

İnternetteki kız

İnternetteki kız
0
142

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
Arkadaşlar benim okuldan bi kız ile internette konuşmaya başladımİşte kız gayet hoşSize açık konuşiyim benim amacım ne kadar çok hoş kızla çıkarsam pek iyi bu da benim seçimim tabiiGüzel sıradan güzelKızla bizim okuldan olduğu için buluşma ayarlayabilirimHa bide kızın erkeklerle ben hariç o kadar görüyorum fazla alakası yokKız arkadaşlarıya açık yüreklilik içerisindeSadece erkek olarak benle duvardan duvara yazışıyoİşte ben bu yıl liseye geçtim o 8 e geçtiOkullarımız farklı olucak ama buluşabilirim tavlayabilirsemSizce bu kız ile uğraşmam mı daha iyi olur unutmam mı?

Similar threads

merhaba geçenlerde açtıgım bi konum vardı ondada anlatmıştım 3 4 aydır tanıdığım bi kız var 2 ay önce sevgilisi vardı ayrıldı ben bu kızla ingilizce kursunda tanışmıştım arasırada evine gidiyorum oturup ingilizce çalışıyoruz aramızda whatsap vb mesaj ortamlarında öyle söylev geçmiyor ama...
Cevaplar
0
Görüntüleme
138
Arkadaşlar aşağıdaki yazanlar bana ait değildir işinize yarıyacağını umdum ve burada sizlerle paylaşıyorum rep verirseniz sevinirim bide bu rep ne işe yarıyo birisi anlatırsa iyi olur kanımca KIZI ETKILEME Bir kızı etkilemek için hepimiz çok değişik çarelere başvurmuş çoğumuz başarılı olmuş...
Cevaplar
0
Görüntüleme
140
Arkadaşlar baya bi uzun yazıcam lakin lütfen okuyun ve bir çıkar yol bulun bana görüşlerinizi merak ediyorum Elimden geldiğince kısa tutmaya calısacagım Eğer takviye ederseniz koskocoman bi sevapda buluncaksınız Rica ediyorum beyler lütfen Usanmadan okuyun Yakısıklı falan değilim ama Çenemden...
Cevaplar
0
Görüntüleme
93
arkadaşlar biras uzun olucak ama yardımlarınızı bekliyorum,öyle doldumki 1 yıl önce okulda görmüştüm,sınıfıma gelmişti para bozdurmaya,kafamı kaldırdıgımda o yüzü gördümarkadaşlarım aracılıgıyla msn adresini istemiştim aradan 1 hafta geçti dost olmuştukk,aramız iyiydiadı tugba bahsettigim...
Cevaplar
0
Görüntüleme
89
Konunun 1 Bölümü 4 senedir hoşlandığım bir kız var , kıza daha gidip tek bir söz söyleyemedim (kız ise durumdan 3 senedir farkında olan), tek bir kelime bir konuşamadık , hayır böylece çok salak ve gerizekalı bir herif değilim , tersine yaşıtlarıma tarafından (gördüklerimi söylüyorum) daha hoş...
Cevaplar
0
Görüntüleme
163
858,496Konular
981,686Mesajlar
29,764Kullanıcılar
alibaba31Son üye
Üst Alt