Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

İnternetteki sevgilimle ayrıldık.

İnternetteki sevgilimle ayrıldık.
0
125

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
Bir kızla tanıştıkİnternetten 10 ay önce falan5 ay falan dost olduktan sonradan sevgili oldukBirbirimizi hiç görmemiştikSeneye görecektik 23 yıl böyle geçince temelli olarak olacaktıBen onu fazla sevmiştim tavır dediği insanlar oldu o insanlar bana fazla bedel vermesine rağmen onlarla konuşmadımÖzellikle kızlarla konuşmamı istemediSırf o istemedi diye hiçbirisi ile konuşmadımDaha Sonra keyfimden yok bir çocuk vardı(adı x olsun) onunla fazla arkadaş canlısı olan ondan uzakta durmasını ona zarar vereceğini titiz olmasını ve geniş olmadığımı belirttimElbette içinde erkeklik duygusu da vardıYapamam dediKi bahanesi o daima yanımda olan bir erkek dediZaten çok konuşmuyoruz dediBen yetmiyor muyum senin için kaç kişiye yol verdim birisini silmek bu kadar mı şiddet keyifmden demiyorum zaten dedimOrdan tartışma koptu gitti

Daha Sonra ikimize gizlimiz saklımız olmasın derdi2 gün önce bana bir şeyi söylemediBirisi ile bitmiş konuştuğunu ortak arkadaşımız kendisiNeden bana söylemedin falan derken orda ağız dalaşı her tarafta koptu zaten son zamanlarda seviyor muydu belirlenmiş değildi x denen çocuğa da yol vermemişti zaten üstelik bu olay olunca senden korku ediyorum dediGitti

Bu sefer fiilen bitti sanırımNe yapmalıyım?

858,496Konular
981,671Mesajlar
29,757Kullanıcılar
firat118Son üye
Üst Alt