Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

İntihar Eden 24 Yaşındaki Gencin AKP'ye ve Tayyip Erdoğan'a İsyan Ettiği Sosyal Medya Paylaşımı

İntihar Eden 24 Yaşındaki Gencin AKP'ye ve Tayyip Erdoğan'a İsyan Ettiği Sosyal Medya Paylaşımı
0
45

morfeus

FD Üye
Etkileşim
4
F-D Coin
139
s-3377060ee548af8b6be58863bf1dadc3e2cbb240.jpg

İçim dağlandı ıstıraptan. Bu kaçıncı intihar?

Her yeni gün bir gencin intihar haberini almak yüreğimizi dağlıyor. Üstelik şimdi "Bir mesken bir otomobil için yıllarımı harcamak istemiyorum" diye not bırakan Furkan'ın da acısı unutulmuş değil.

Artık ise 24 yaşındaki İhsan'ın intihar ettiği haberi gündem oldu. İhsan canına kıymadan evvel Instagram hesabından bir kıssa paylaşmış.

İhsan'ın intihar etmeden evvel yazdığı notun sonunda da şu söz yer alıyor: "Bir de son olarak tahminen bu dünyada hakkımı, gençliğimi alamadım fakat öteki tarafta iki elim yakanızda AKP hükümeti ve RTE benden ve benim üzere milyonlarca gençten aldığınız umudumuzu elbette geri alacağız. Burada değilse bile diğer bir yerde"

İhsan'ı babası Cafer Bekkaya ise oğlunun vefatını Facebook hesabından bu biçimde duyurdu.

İhsan'ın arkadaşının mevzuyla ilgili yaptığı bir bildiri imgesi şu biçimde.

Bu ortada İhsan'ın doğuştan göğüs kafesinde göçük olduğu, babasının yıllar evvel Deniz Feneri Derneği'nden tıbbi aygıt için yardım istediği de ortaya çıktı"

"Bir Hayat Kurtar Projesi bu güne kadar yüzlerce kişinin hayatının değişmesinde tesirli oldu. Bu proje ile bazıları mesken sahibi oldu, bazıları çocuğunun sıhhatine kavuşması için gereken takviyesi aldı. Bu ve bunlara emsal daha birçok hayat öyküsü bu projeye verdiğiniz takviyelerle keyifli sona ulaştı. Bir Hayat Kurtar Projemize müracaatlar devam ediyor. Cafer Beyefendi de bu projeye başvuranlardan ve bu proje ile gelecek takviyelerle sıkıntısına deva bulmayı umanlardan. Emekli ve üç çocuk babası olan Cafer Bey´in ailesi müstakil bir konutta kirada oturuyor. Üç çocuğundan biri olan oğlu İhsan doğduğu günden bu yana göğüs kafesindeki göçük ile yaşamaya çalışıyor. Bu rahatsızlığı sebebiyle de nefes alıp vermekte zahmet çekiyor. Cafer Beyefendi oğlunun sıhhatine kavuşabilmesi için elinden geleni yapmış. Kredi çekerek oğlunun ameliyat masraflarını karşılamış. Lakin oğlunun göğüs kafesindeki çöküntü daha da artmış. Ailenin oğullarının daha rahat ve sağlıklı yaşayabilmesi için göğüs kafesine bir vakum aygıtı takılması gerekiyor. Vakum aygıtının maliyeti 3000 TL"

Aygıt hayırseverlerin yardımlarıyla temin edilmiş...

Toplumsal medyada İhsan'ın intiharıyla ilgili yansılar yer alıyor

twitter.com

twitter.com

twitter.com

twitter.com

twitter.com

858,536Konular
981,828Mesajlar
32,356Kullanıcılar
zumzumSon üye
Üst Alt