Intihar edenlerin cevabi intihar edenlerin görüntüleri intihar edenlerin son sözleri resimleri 'Niçin intihar ediyosun Vildan hergün espri yapıyo dayanamıyorum bundan böyle Neden intihar ediyosunuz beyefendi Iblis söledi Ne dedi Hala diyo sende duymuyo musun atlayamaz ama atlayamaz oysa Neden çıktınız buraya efendim düşeceksiniz Ya manyak mısın nesin intihar edicem heralde Heralde diyosunuz belirlenmiş yok misiniz efendim Sen reha muhtar olmalısın sorularından anladım Bırak sorularımı nasıl intihar edeceksin efendim buradan aşağıda atlayarak mı Allahım sende atlamamı istiyosun yoksa bunu göndermezdin atlıyorum Allah la mı konuştunuz efendim öldünüz mü Neden intihar ediyosun Uçak biletlerine zam gelmiş bedava uçucam Niçin intihar ediyosun Sigara içmek öldürüyomuş herkesi beni o öldüremiycek Niçin intihar ediyosun Sus çaktırma sana bi sır verim atlamıcam gösteri yapıyorum sesim çok güzelde gazeteciler nerede kaldı ya Aman dikkat et düşeceksin Abi bak bi şarkı sölim mi çokta güzel dans ederim prova yapalım bak hemen kafamın üzerinde dönücem Dur ellerini kaldırma uyarı et Öldü aptal Niçin intihar ediyosun Kız arkadaşıma evlen benimle senin için ölürüm dedim inanmadı eeeee eee si Buradan atlayınca inanacak kabul eder o zaman Niçin intihar ediyosun daha fazla gençsin Eve geç kaldım annem aradı az önce baban seni öldürecek tez gel dedi babam benim yüzümden katil olmamalı Neden intihar ediyosun Yüzümde sivilce çıktı Neden intihar ediyosun Albeni istiyorum bahanem değil komiklercom