Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

'İntihar Selfiesi...' Eşi Tarafından Barışma Teklifi Reddedilen Adam Tüfekle Canına Kıydı

'İntihar Selfiesi...' Eşi Tarafından Barışma Teklifi Reddedilen Adam Tüfekle Canına Kıydı

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
19
h 3Antalya'da 48 yaşındaki Nurettin Kırık, boşanma aşamasında olduğu *Gürcistan uyruklu eşi Svetlana Kırık'ın görüşme talebini reddetmesi üstüne bir ağacın altına oturup, yan tüfeği karnına dayadı Bu sırada cep telefonuyla selfie çeken*Kırık, 'Ben, sadece seni sevdim' dedikten sonra tüfeği ateşledi Ağır yaralanan Kırık, kaldırıldığı hastanede yaşamını yitirdi* Durum, sabahleyin saatlerinde, Muratpaşa İlçesi Çağlayan Mahallesi 2025 Sokak'ta yer alan bir apartmanın bahçesinde meydana geldiBurdur'daki şeker fabrikasından emekli Nurettin Kırık, yaklaşık 1 sene önce Gürcistan uyruklu Svetlana Kırık ile evlendi Burdur'da oturan eski eşiyle de görüşmeye devam eden Kırık, böylece Svetlana Kırık ile sorunlar yaşadıNurettin Kırık, oturdukları evden ayrılırken, Svetlana Kırık ise boşanma davası açtı Boşanmak istemeyen Kırık, sabah saatlerinde kamyonetiyle Svetlana Kırık'ın oturduğu eve geldi Eşiyle görüşüp, ondan özür arzu etmek isteyen Kırık, aldığı negatif yanıt üzerine sinirlendi Kamyonetindeki av tüfeğini alıp, havaya ateş eden Nurettin Kırık, eşi Svetlana Kırık'tan yanında gelmesini istedi Eşinin elinde silahla beklediği gören Kırık, polisten takviye istedi İhbar üstüne bölgeye polis ve sağlık ekipleri sevk edildiElindeki tüfekle bir ağacın dibine oturan Nurettin Kırık, namluyu karnına dayadıktan sonradan tetik bölümüne düzenek yapıp, ayağını dayadı Polisin yanında yaklaşmasını istemeyen Kırık, o sırada cep telefonuyla da selfie çektiBir taraftan bağıran Kırık, Ben, yalnızca seni sevdim Hala da seviyorum Sana her şeyimi verdim Bir canım kaldısözlerinin peşinde tetiği ayağıyla itip, tüfeği ateşlediKanlar içinde kalan Kırık, sıhhat ekipleri göre ambulansa alınarak, özel bir hastaneye götürüldü Ağır yaralanan Kırık, kaldırıldığı hastanede, tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak, hayatını kaybettiGeçtiğimiz günlerde de bir baba, kızı kendisinin rızasını almadan evlendiği için sosyal medyadan naklen yayın yaparak intihar etmiştiRızası Alınmadan Kızının Evliliğine Müsade Verilince Canlı Yayında Canına Kıyan Baba

858,505Konular
982,843Mesajlar
33,080Kullanıcılar
SceptreSon üye
Üst Alt