Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

intihar . terkedildim

intihar . terkedildim

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
19
2 sene önce faceden bi kızla tanıştım gel zaman git süre hoslandim ast oda böylece dedi tanıştıktan 1sene sonradan yanina gittim herşey fazla güzeldi beni sevdiğini evlenecegimizi soyledi hergun düş kuruyorduk telde konuşmalar internetten görüntülü konusmalar ve ben bu 2 sene içinde 3 kere yanina gittim yol 12 saat kız fazla güzeldi inanamadim ilk goruste tutuldum otogarda beni karşılayıp boynuma sarıldı yanaklarimi öptü beraber akşama kadar vakit geçirdik aksam geri evime döndüm beni her zaman sevdiğini gelecegimizden bahsetti artik kimseyi Sevemem vs vs hakiki askim vs vs 2yil rüya gibiydi fazla bağlandım herseyini kıskanmaya başladım face twittr gibi sosyal ağlarını defalarca denetim ediyordum kızla aramda 4yas var bu sene staja başlamıştı bi yerde fazla korkuyordum hayatına biri girer diye korkma kalbim bedenim senin kimse olamaz diyordu faceden birini aratmis geçmişten gördüm bu kim yasina bak ayni yerdesiniz siz dedim staj yerimde çalışan garson dedi beynimden vuruldum acaba dedim arasında bisey mi var 2gun sonra Bu adamdan mesaj geldi gece uyumadim deme ağırbaşlı ? yazıyordu hemencecik cevap yazdım ne uyuması abi dedim ? ne abisi kız dedi ben olayı anladım bağlı kız arkadaşım faceinin şifresini değiştirdi ve tüm resimlerimizi sildi delirmeye başladım whtsapdan msj attım noluyo diye baya bi konuştuk o adamla bisey yok olamaz da dedi bağlı ben duramadim faceini caldim öğrendim ancak birbirlerine numaralarını vermişler benim için yaşam bitti bu dkdan sonradan twittr dan durum paylaşmış onun ellerinden yemek harika diye ağladım twittr ini calip sildim msj attım 2 yilimiza noldu hani kimse olamazdı vs vs O pici mi seviyosun dedim ona Piç deme dedi tartıştık onu korudu küfürler ettik faceini aldığım için beni savciliga verecekmis sonradan o adama aratti beni değil sevgilisiyim msj atma vs vs dedi ben kizin face twittr ve instagram adreslerini sildim whatspdan engelledim Aradan 3 ay geçti ben bu 3 ayda yemek yemek yiyemedim her gece ağlıyorum dua ediyorum sabahları mide ağrısı oluyor istifra ediyorum 2gun önce instagram ini gördüm iliskisinin tarihini atmış yanina el ele tutuşan çift ve öpüşen cift koymuş ben bunları hak etmemistim ayrıntılarıyla kotu olmaya başladım 3ay geçti birincil günkü gibiyim verdiği sözler yeminler hayaller aklımda simdi başkasına sarılıyor opuyor bende bunlari düşünüp ağlıyorum nasıl olurda senin için olurum diyen biri 7 yas büyük bi garsonla sevgili olur üzüntüden kafam donuyor ne yemek yemek yiyorum ne uyuyorum dayanacak gücüm kalmadı nerden cikti karşıma niçin tuttu elimi niçin öptü dudagimi bumu evlilik sözü ağla ağla kurudum gittim 3ay oldu acim ilk gunku gibi herşey onu hatirlatiyo nefes anlamıyorum intihar esigindeyim o gününü gün ediyor umrunda bile değilim üzüntüden ne yazdigimi bile bilmiyorum artik gulemiyorum hayatım karardı benim imkânsız birini sevdim şuan çok uzakta ve başkalarının boyle giderse hayatıma son vereceğim

4ay daha sonra whatspdan bunu yazdı bana simdi msj attı yanıt vermicem face açmış ve biri rahatsız ediyormuş
Resim nasıl ekleniyo abi ya etrafındaki herkesin aklına sen geliyorsun seni mi şikayet edeyim ? Yazmış Yanıt vermicem sildim msjlari

858,505Konular
982,983Mesajlar
33,104Kullanıcılar
droleSon üye
Üst Alt