iltasyazilim
FD Üye
Herşey o kadar değişti ki bi anda Hayatımda böylece umursayanlar oldu ancak Bugün bunu baştan anladım Ben çok kazık yedim, yemeyede devam ediyorum Hayatımda beni asla bırakmayacak bir kıza güvendim oda beni bıraktı umursamadı Ben sessizliğimde el altından kitap yazma konumuna geldim Fakat bir nesneye yok beynime Ben bütün kız arkadaşlarımı, bunun devamı ise tüm çevremdeki erkekleri pişman etmek istiyorum ve bunun bi anda olmasını diliyorum Benim hayatımı, insanların pişmanlığını göreceğim tek yol para sanırım Aşırı derecede para Evet biliyorum burası bir aşk doktoru fakat benim tek konum kızda değil Evet kızda var bunun içinde o yüzden buradayım bu yazıyla Size karşı bi hatalı durumum göründüyse afedersiniz Fakat aile ve çevre hayatından o kadar sıkıldım oysa Güvensiz, saf, salak durumundayım Düşünüyorum düşünüyorum Bir piyango yada bir yerden gelecek durduk yere işadamının bağışlayacağı bir para hayatımın geri kalanını haklı olduğum halde göstereceği birşeydir Para olmadan ben aşktada kötüyüm, öteki konularda da Hadi söyleyin bana başka ne yol var ? Din mi ? Denedim olmadı, sabrettim olmadı, düşüncelerim değişti bu oldu İnsan fazla bambaşka, umursanmamak fazla öbür bide ben fazla farklıyım nasıl olursa olsun Beni dinlediğinizi o kadar minnettarım oysa tek güzel yanım bir sanal alem nasıl olursa olsun Bir havada uçan ve görünmeyen varlık, hissedilmeyen hissetmeyen bi varlıkta olsam benim için hoş bişey olur Bunların olmayacağına göre tek yol para'dır değil mi arkadaşlar İçimde bunalım ve intikam duygusal var Ya toplu cinayet çıkarıcam herkesi tek tek öldürmeye başlıyacağım yada ben kendim öleceğim Bu düşüncelerden tek kurtuluş yolu para teşekkür ederim size Burada olduğunuz için