Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

INTIMISSIMI, ULTRALİGHT WİTH CASHMERE KOLEKSİYONU’NDA BİR KUMAŞ SONSUZ MODEL SEÇENEĞİ SUNUYOR

INTIMISSIMI, ULTRALİGHT WİTH CASHMERE KOLEKSİYONU’NDA BİR KUMAŞ SONSUZ MODEL SEÇENEĞİ SUNUYOR
0
55

morfeus

FD Üye
Etkileşim
4
F-D Coin
139
08bdf195-3a0e-42b6-a1ea-ff7ac0e8e4a7-kapak%20copy.JPG

“Intimissimi’de kumaş evvel gelir, akabinde model çalışılır. Şayet bir hırka bir parfüm olsaydı, kumaşı özü olurdu.”

Intimissimi Sonbahar-Kış 2021/22 dönemi için tekrar ikonik, ince ve yumuşacık bir kumaş ile çalıştı. Ultralight with Cashmere: ikinci bir cilt üzere hissettiren eşsiz bir kumaş. Neredeyse kadife üzere bir dokunuşa sahip olan bu kumaşı Intimissimi birbirinden farklı modeller ile sunuyor.

Intimissimi yeni kampanyası ile ikonik rengi olan siyaha vurgu yapıyor ve en değişik modellerden en minimallerine kadar birçok farklı modeli birebir anda sunuyor. Intimissimi’nin yeni kapsül koleksiyonu her bayanın kendi biçimine ve vücuduna nazaran seçebileceği modeller sunuyor.

Koleksiyonun her bir modülü sofistike ve şık üslubundan ödün vermiyor. Boyunlu hırkadan, bisiklet ve kayık yakalara, uzun kollulara kadar birçok seçenek sunan Intimissimi modellerin kimilerini dantel ile süslüyor. Renk seçenekleri ise çarpıcI; Tozlu tonlardan, antik pembe, kül yeşili, kot mavisi, koyu kırmızı yahut ceviz rengine kadar geniş bir renk paleti sunuyor.

Her bayanın gardırobunun vazgeçilmez modülleri ortasında yerini almaya hazırlanan bu modelleri; ister geniş kesim bir blazer ile, ister dökümlü bir kazak ya da cepli bir kot ile kombinleyebilirsiniz. Kendini her gün özel hissetmek isteyenler için bu kesimler harika bir seçenek olacak.

#intimissimicares projesi: izlenebilirlik
“Kendimizi geliştirmek markamızın bir kültürü. Sürdürebilirlik fikrimizin ana ideolojisi de buradan geliyor”.

Kurulduğu günden bu yana Intimissimi yalnızca eserlerinin kalitesi ve hoşluğu ile ön plana çıkmadı. Birebir vakitte üretim sürecindeki önemli denetimleri ile de ismini duyurdu. Intimissimi mağazalarında satışa sunulan eserlerin %94’ü markanın İtalya’da yahut öteki ülkelerde sahip olduğu fabrikalarda üretiliyor. Böylece, üretim sürecinin her kademesini denetim etme imkânı oluyor. Aracıları ortadan kaldırarak tedarik zincirinin her etabı denetim edilebiliyor ve markanın her gereksinimi karşılanabiliyor. Yüksek kalitede ulaşılabilir fiyatlar da bu biçimde mümkün oluyor. Intimissimi’nin iş modeli dünyanın her yerindeki büyük sayıdaki çalışanlarına önemli yatırımlarından geçiyor. Böylece, Intimissimi tüm çalışanlarına kusursuz bir çalışma ortamı sağlıyor ve insan haklarına verdiği bedelin ve değerin altını çizmiş oluyor. Intimissimi’nin şeffaf siyaseti online mağazasından da anlaşılabilir. İzlenebilirlik kısmı sayesinde her bir eser hakkında detaylı ayrıntılar veren marka bu halde tüketicilere üretim süreci, üretim yerleri, sürdürebilirlik hakkında bilgi vermeyi amaçlıyor. Markanın sürdürülebilirlik seyahati ve tedarik zincirinin denetimi şeffaflık konusunda önemli bir adım atmaya imkan sağladı.

Intimissimi Ultralight Cashmere koleksiyonu 4-24 Ekim tarihleri ortasında 1 alana 2.si %50 indirimli olarak sunuluyor.

858,498Konular
982,047Mesajlar
30,025Kullanıcılar
emre0544Son üye
Üst Alt