Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

iOS 12.4 ile gelen yeni özellik nasıl kullanılır? (Video)

iOS 12.4 ile gelen yeni özellik nasıl kullanılır? (Video)

teknolojiuzmani

FD Üye
Etkileşim
1
F-D Coin
99
ios-12-4-ile-gelen-yeni-ozellik-nasil-kullanilir-video.jpg

iOS 12.4 güncellemesi ile beraber gelen yeniliklerden birisi de iPhone’dan iPhone’a kablosuz veri aktarımı oldu. iPhone’dan iPhone’a kablosuz veri aktarımı nasıl yapılır, ne işe yarar bu videoda açıklıyoruz.

Similar threads

iOS 13, birçok yenilik getirecek olmasına karşın şimdi hazır değil. Apple da bu vadede IOS 12.4'ü kullanıcılarına sundu. Çok çokça esaslı değişiklik yok ancak iOS 12.4, Apple Card'ı teorik olarak destekleyen birinci sürüm olma özelliğine sahip. Apple, Apple Card'ı birkaç haftadır...
Cevaplar
0
Görüntüleme
142
Bir aydan fazla süren test sürecinin ardından Apple, geliştiriciler ve genel beta kullanıcıları için iOS 15.5 RC sürümünü yayınladı. RC yani Release Candidate ifadesi final öncesinde yayınlanan son beta sürümü anlamına geliyor. Bu kapsamda iOS 15.5 sürümünün önümüzdeki hafta çıkmasını...
Cevaplar
0
Görüntüleme
42
Sihirli Elma YouTube kanalında Apple ekosistemi hakkında farklı videolar hazırlamaya devam ediyoruz. Bugünkü videomuzda, iPhone’da programsız video düzenleme nasıl yapılır soruna detaylı bir şekilde cevap veriyoruz. Siz de bu videoyu izledikten sonra videolarınızı iPhone telefonunuzda program...
Cevaplar
0
Görüntüleme
76
Geçtiğimiz haftalarda, Apple tarafından WWDC 2019 gerçekleştirildi ve Apple yeni cihaz ve işletim sistemlerini bize tanıttı. Tanıtılan cihazlar kadar iPad, Apple Watch ve Mac’ler için de tanıtılan yeni işletim sistemleri dikkat çekti. iOS 13 de tanıtılan işletim sistemleri arasındaydı ve...
Cevaplar
0
Görüntüleme
64
Geçtiğimiz haftalarda, Apple tarafından WWDC 2019 gerçekleştirildi. Apple bu etkinlikte yeni cihaz ve işletim sistemlerini bize tanıttı. Tanıtılan cihazlar kadar iPad, Apple Watch ve Mac’ler için tanıtılan yeni işletim sistemleri dikkat çekti. iOS 13 de tanıtılan işletim sistemleri arasındaydı...
Cevaplar
0
Görüntüleme
52
858,510Konular
980,872Mesajlar
30,719Kullanıcılar
wwqdfv0Son üye
Üst Alt