Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

iOS 14’te öne çıkan 10 önemli özellik

iOS 14’te öne çıkan 10 önemli özellik
0
31

teknoloji

FD Üye
Etkileşim
1
F-D Coin
83
ios-14-te-one-cikan-10-onemli-ozellik.jpg

22 Haziran’da gerçekleştirilen Apple Worlwide Developers Conference (WWDC) 2020’de macOS Big Sur, watchOS 7, iPadOS 14 ile iOS 14‘de tanıtıldı. Henüz beta erişiminde olan yeni işletim sistemleri arasında hiç kuşkusuz merak edilen sistem milyonlarca iPhone kullanıcısının kullanacağı iOS 14 oldu.

Konferans sırasında tanıtılan yenilikler kullanıcıları heyecanlandırmaya yetti. Bizler de iOS 14 Beta 2 sürümünde yer alan öne çıkan 14 özelliği sizler için derledik.
ios-14-te-one-cikan-10-onemli-ozellik-14.jpg
iOS 14’te öne çıkan 14 önemli özellik

1- Resim içinde resim (PIP) modu
ios-14-te-one-cikan-10-onemli-ozellik-10.png
Şimdiye dek çoğu cihazda yer alan Picture-in-Picture modu, nihayet iOS 14 ile iPhone’lara geldi. Bu seçenek açıkken, ana ekrana geçtiğinizde desteklenen bir uygulamayla videoyu durdurmak yerine telefonda küçük bir kutucukta oynatmaya devam ediyor. Ayrıca bu özellikle FaceTime görüşmeleri yaparken, Safari’de herhangi bir arama da yapabiliyorsunuz.

Similar threads

iOS 14 tanıtımının ardından açıklanmamış ve çözülmeyi bekleyen özellikler keşfedilmeye devam ediyor. Yeni ortaya çıkan detaylara göre iOS 14 ile YouTube video kalitesi artıyor. iOS 14 ile YouTube video kalitesi yükseliyor! İlk günü biten WWDC 2020’de tanıtılan yeni işletim sistemleri...
Cevaplar
0
Görüntüleme
48
WWDC 2020’ye günler kala iPhone 12 ve iOS 14 özellikleri hakkında sızıntı ve söylentilerin ardı arkası kesilmiyor. Ortaya çıkan yeni bir bilgiye göre iPhone aramaları için yeni özellik sunulması bekleniyor. iOS 14 ile iPhone aramaları için yeni özellik yolda! iOS 14 ile ilgili meraklı...
Cevaplar
0
Görüntüleme
42
Apple, dün akşam düzenlediği WWDC 2021 etkinliğinde yeni işletim sistemi sürümleri olan iOS 15, iPadOS 15, macOS 12 Monterey ve watchOS 8’i tanıttı. iPhone’ların kalbi olan iOS 15 sürümünün özelliklerini sizler için denedik! iOS 15 ne sunuyor? Dilerseniz sözü daha fazla uzatmadan sizleri...
Cevaplar
0
Görüntüleme
68
Apple'ın her yıl düzenlediği WWDC etkinliğinin 2021 ayağı bugün, Türkiye saati ile 21.00'da gerçekleşecek. Bilmeyenler için söyleyelim: WWDC etkinliği, Apple'ın iOS ve macOS gibi çeşitli işletim sistemlerinin yeni sürümlerini ilk kez tanıttığı ve aslen geliştiricilere yönelik bir etkinlik. Çok...
Cevaplar
0
Görüntüleme
79
Apple’ın bir süredir beklenen WWDC 2020 etkinliği Türkiye saati ile saat 20.00‘da başladı. Her yıl olduğu gibi bu etkinlikte de Apple yazılımsal taraftaki yenilikleri duyurdu. Bu yıl iPhoneOS adına geçiş yapılması beklenirken, iOS 14 ile yola devam edileceği açıklandı. Peki, Apple’ın yeni mobil...
Cevaplar
0
Görüntüleme
48
858,497Konular
982,554Mesajlar
30,291Kullanıcılar
rovulationSon üye
Üst Alt