Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

iOS 15, “Depolama Alanı Neredeyse Dolu” Hatası ile Geldi

iOS 15, “Depolama Alanı Neredeyse Dolu” Hatası ile Geldi

elektronikci

FD Üye
Etkileşim
3
F-D Coin
69
ios-15-depolama-alani-neredeyse-dolu-hatasi-ortaya-cikartti.jpg

Yakın zamanda iPhone veya iPad cihazlarına iOS 15 veya iPadOS 15 güncelleme yapanlardansanız, “Depolama alanı neredeyse dolu” ibaresi görmeye başlayabilirsiniz.

iOS 15 ve iPadOS 15 güncellemesi birçok kullanıcı için sorunsuz geçmesine rağmen, Ayarlar uygulamasını açtıklarında kullanıcılar bir uyarı görmeye başlamış durumda. En üstte, kullanıcılar iPhone/iPad depolama alanlarının dolmak üzere olduğuna dair bir mesajla karşılaşıyor. Başlığa dokunmak, depolama alanının kesinlikle dolu olmadığı cihaz depolama bölümüne gidiyor.

Sosyal medya ve Apple Destek, bu sorunu yaşayan birçok kullanıcı olduğunu ortaya koyuyor. Apple, cihazı yeniden başlatmayı önerse de görünüşe göre bu pek de yardımcı olmuyor. Açıkçası, tam bir geri yüklemenin bu sorunu çözme olasılığı var ancak yazılım güncellemesi sunularak bu sorunun giderilebilmesini de bekleyebilirsiniz.

Bu sorunu son derece can sıkıcı buluyor olsanız da, Apple’ın sunabileceği yeni yazılım güncellemesini beklemek dışında riskli bir işlem yapmanızı önermiyoruz.

Similar threads

20 Eylül’de yayınlanan iOS 15 işletim sisteminin ilk resmi sürüm güncellemesi iOS 15.0.1 kullanıma sunuldu. Bu güncelleme, iPhone’lara herhangi bir yeni özellik getirmiyor. Özellikle iPhone 13 kullanıcılarının yaşadığı kritik bir sorunu gidermekle birlikte ‘çeşitli hata düzeltmeleri’ içeriyor...
Cevaplar
0
Görüntüleme
82
Teknoloji üreticisi Apple, geçtiğimiz Haziran ayında mobil işletim sistemi iOS 15 için bir tanıtım yapmıştı. Yaklaşık olarak 4 aydır devam eden geliştirme ve test aşamasından sonra geçtiğimiz günlerde yeni güncelleme yayınlandı. iOS 15 ve iPadOS 15 işletim sistemlerinin yayınlanmasından sadece...
Cevaplar
0
Görüntüleme
44
Apple tarafından Eylül ayında yayınlanan iOS 15 ve iPadOS 15 için birinci güncellemeler yayınlandı. iOS 15.0.1 ve iPadOS 15.0.1 ile birlikte kullanıcılara iPhone ve iPad aygıtları için yanılgı düzeltmeleri sağlanıyor. Güncellemeler ile öncelikle iPhone 13 kullanıcılarının iPhone kilidini Apple...
Cevaplar
0
Görüntüleme
41
Apple tarafında herkes Eylül ayında tanıtılması beklenen iPhone 14 serisine ve yine aynı dönemde herkesin kullanımına sunulacak olan iOS 16 güncellemesine odaklanmış olsa da, birkaç haftadır test edilmekte olan iOS 15.6 için çalışmalar nihayet sona erdi ve tüm kullanıcılara sunuldu. Eylül...
Cevaplar
0
Görüntüleme
140
iOS 15 kullanıcıları, telefonlarının depolama alanlarında hala bol bol yer olmasına karşın ekranda beliren ve telefonun kullanılmasını engelleyen "depolama alanı dolu" yanılgı bildirisi karşısında şaşkına dönmüş durumda. Birtakım kullanıcılar da iCloud'a fotoğraf gönderirken sorun yaşadıklarını...
Cevaplar
0
Görüntüleme
43
858,496Konular
981,671Mesajlar
29,757Kullanıcılar
firat118Son üye
Üst Alt