Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

iOS 16 güncellemesini alacak iPhone modelleri! Çıkış tarihi

iOS 16 güncellemesini alacak iPhone modelleri! Çıkış tarihi
0
149

teknoloji

FD Üye
Etkileşim
1
F-D Coin
83

Apple, WWCD22 etkinliğinde iOS 16 işletim sistemi hakkında bilgiler paylaşmıştı. Yeni yapılan duyuru ile 12 Eylül’den itibaren listenen bütün iPhone’lar için indirilebilir olacak işletim sistemine ek olarak, iPadOS 16 ve macOS Ventura ekim ayında kullanıcılara sunulacak.

iOS 16 işletim sistemi güncellemesini alacak iPhone modelleri:

-iPhone 13

-iPhone 13 mini

-iPhone 13 Pro

-iPhone 13 Pro Max

-iPhone 12

-iPhone 12 mini

-iPhone 12 Pro

-iPhone 12 Pro Max

-iPhone 11

-iPhone 11 Pro

-iPhone 11 Pro Max

-iPhone XS

-iPhone XS Max

-iPhone XR

-iPhone X

- iPhone 8

-iPhone 8 Plus

-iPhone SE (2. jenerasyon yahut daha yeni modeller)

Similar threads

Apple'ın; iPhone, Apple Watch ve iPad üzere eserlerin yeni yazılımlarını ve özelliklerini tanıttığı WWDC geliştirici konferansı, 6-10 Haziran tarihleri gerçekleşmiş ve iOS 16 tanıtılmıştı. Dün akşam düzenlenen aktiflikte iPhone 14 modellerini tanıtan Apple, iOS 16'nin 12 Eylül'den itibaren...
Cevaplar
0
Görüntüleme
157
Geçtiğimiz hafta Apple Aktifliği yapıldı. Aktiflikte iPhone 14 ailesi, Apple Watch Series 8, SE 2, Ultra ile AirPods Pro 2022 aygıtlarının tanıtıldığı aktiflik sonrası iOS 16 işletim sisteminin çıkış saati belirli oldu. Türkiye'de çıkış saati muhakkak oldu Apple Developer üzerinden...
Cevaplar
0
Görüntüleme
185
Apple'ın; iPhone, Apple Watch ve iPad üzere eserlerin yeni yazılımlarını ve özelliklerini tanıttığı WWDC geliştirici konferansı, 6-10 Haziran tarihleri gerçekleşmiş ve iOS 16 tanıtılmıştı. Geçtiğimiz hafta düzenlenen aktiflikte iPhone 14 modellerini tanıtan Apple, iOS 16'nin 12 Eylül'den...
Cevaplar
0
Görüntüleme
122
Geçtiğimiz günlerde tanıtımı yapılan iPhone 14 serisinin akabinde iOS 16 güncellemesi merak konusu oldu. Türkiye’deki eserlerine artırım yapan Apple, iOS 16 güncellemesinin ne vakit yayınlanacağı açıkladı. iPhone kullanıcıları, İOS 16 alacak aygıtlar hangileri, hangi telefonlara gelecek...
Cevaplar
0
Görüntüleme
117
Apple'ın; iPhone, Apple Watch ve iPad üzere eserlerin yeni yazılımlarını ve özelliklerini tanıttığı WWDC geliştirici konferansı, 6-10 Haziran tarihleri gerçekleşmiş ve iOS 16 tanıtılmıştı. Geçtiğimiz hafta düzenlenen aktiflikte iPhone 14 modellerini tanıtan Apple, iOS 16'nin 12 Eylül'den...
Cevaplar
0
Görüntüleme
108
858,496Konular
981,835Mesajlar
29,884Kullanıcılar
ibobaba29Son üye
Üst Alt