Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

İOS 6 da Turkce Klavye Ozelliği

İOS 6 da Turkce Klavye Ozelliği
0
116

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
89
F-D Coin
0
imagesios6daturkceklavyeozelligi5b0a56e02d887

Appleın mobil işletim sistemi iOSin surumlerini tanımlayan rakam her gecen yıl bir atıyor Bu artış aynı zamanda Appleın mobil cihazlarına yepyeni ozelliklerin kazandırılması anlamına geliyor Appleın ilk kez WWDC 2019′de sergilediği iOS 6 yaklaşık uc bucuk aylık bir beta surecinin ardından nihayet gectiğimiz carşamba akşam saatlerinde yayınlandı

Apple, Cumhurbaşkanı Abdullah Gul'un ABD ziyareti sırasında heyette bulunan Dışişleri Bakan Yardımcısı Naci Koru'nun yaptığı Apple mobil urunlerinde Turkce klavye bulunmamasıuyarısını dikkate aldı ve bugun piyasaya cıkarılan yapılan 6 numaralı işletim sisteminde Turkce klavyeye yer verdi

Similar threads

imagesiphoneveipadeturkceklavye5b0a0647907dc Apple, Abdullah Gulun de Tim Cook ile goruşmesinde dile getirdiği Turkce klavye sorununu sonunda cozdu iPhone ve iPade Turkce F ve Q klavye geliyor Vatan Gazetesi'nden Uğur Kocbaş'ın haberine gore, ABD ziyareti sırasında Mayıs ayında Silikon...
Cevaplar
0
Görüntüleme
89
Geçtiğimiz yılın sonlarına doğru piyasaya sürülen iOS 13 işletim sistemi ile Apple kullanıcıları bu güncellemeyi Eylül ayında almaya başladı. Yeni sürüm, şirketin 3 Haziran 2019 tarihli Apple Worldwide Developers Conference (WWDC) etkinliğinde macOS Catalina, watchOS 6 ve tvOS 13 ile beraber...
Cevaplar
0
Görüntüleme
120
Silikon Vadisi devi Apple, mobil işletim sistemi iOS'un yeni versiyonunu önümüzdeki Sonbahar ayları içerisinde yayınlamayı planlıyor. Apple'ın 2019 Geliştiricileri Konferansı'nda iOS 13'e ekleyeceği onlarca yeni özelliği duyurmasıyla birlikte kullanıcıların da bu özelliklere olan...
Cevaplar
0
Görüntüleme
168
WWDC 2019'un başlamasıyla birlikte, şirketin yeni ürünlerinin yanında iOS 13'ün de tanıtımına başlandı. Pek çok Apple kullanıcısının merakla beklediği iOS 13 ile ilgili tüm yeniliklerin duyurulmasının yanında kullanıcıları iOS 13 ile birlikte nelerin beklediği de ortaya çıkmış oldu. Biz...
Cevaplar
0
Görüntüleme
193
858,500Konular
982,396Mesajlar
32,982Kullanıcılar
yeumedısaSon üye
Üst Alt