Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

iOS 8 Ne zaman çıkıyor?

iOS 8 Ne zaman çıkıyor?
0
142

nicebayan

FD Üye
Etkileşim
2
Web sitesi
nicebayan.com
F-D Coin
90
iOS 8 Ne vakit çıkıyor?

Apple ’ın zeki telefonlarda ve tabletlerde kullandığı işletim sistemi olan iOS ’un son sürümü iOS 8 internete sızdı iPhone ’un yeni modeli ile birlikte piyasaya sürülmesi beklenen yeni sürüm işletim sistemine ait olduğu düşünülen ekran görüntüleri internette yayılmaya başladı bile

Söylentilere bakılırsa daha sade bir tasarıma sahip olacak olan iOS 8,17 Eylül 2019 ‘te düzenlenecek olan Worldwide developers Conference etkinliğinde tanıtılacak internete sızan görsellerin netliğinin olmayışı nedeniyle detaylı bir bilgilendirme yapılamıyor

iPhone 4S, 5, 5C, 5S, iPad 2, iPad 3, iPad Air, iPad Küçük ve Retina ekranlı iPad modelleri için yayımlanacak iOS 8 ’i 17 Eylül günü saat 18:00 ’dan daha sonra ahenkli cihazınıza indirebilir ve güncelleyebilirsiniz *

Similar threads

iOS 8 Ne zaman cıkıyor? imagesios8nezamancikiyor5af7d296aa9e5 Apple ’ın akıllı telefonlarda ve tabletlerde kullandığı işletim sistemi olan iOS ’un son surumu iOS 8 internete sızdı iPhone ’un yeni modeli ile birlikte piyasaya surulmesi beklenen yeni surum işletim sistemine ait olduğu...
Cevaplar
0
Görüntüleme
93
iPhone ailesinin uzun süredir beklenen iki yeni üyesi iPhone 5S ve 5C Apple'ın Kaliforniya'daki merkezinde düzenlenen bir etkinlikle tanıtılıyor iPhone 5C Apple CEO’su Tim Cook, bu sene farklı bir yol izleyeceklerini belirterek IPhone 5 yerine iki yeni cihaz geliştirdiklerini söyledi Daha...
Cevaplar
0
Görüntüleme
106
Apple, 2018 yılının Eylül ayında kullanıcılara sunduğu iOS 12 işletim sisteminin dördüncü büyük güncellemesi olan iOS 12.4 sürümünü yayınladı. Böylece iOS 12.4 sürümü iOS 12.3’ün yayınlanmasından iki ay sonra kullanıcılara sunuldu. iOS 12.4’ün beraberinde getirdiği iPhone geçişi sayesinde...
Cevaplar
0
Görüntüleme
30
WWDC 2020’de tanıtılan ve iPhone 12 duyurulduktan sonra kullanıcılarla buluşturulacak olan iOS 14 için geliştirme çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor. iOS 14 Beta 4 ve iPadOS 14 Beta 3 geliştiricilerin kullanımına sunuldu. Apple geleneği bozmadı ve iki haftalık bir aranın ardından yeni beta...
Cevaplar
0
Görüntüleme
49
Apple, iPhone 13 serisi, iPad (2021), iPad küçük (2021) ve Apple Watch Series 7'yi tanıtırken, iOS 15 ve iPadOS 15 için hazır olduğunu da ilan etti. Her iki yeni güncelleme de, 20 Eylül'de uyumlu aygıtlar için yayınlanacak. Hepsi bu kadar değil... Birebir gün watchOS 8 ve tvOS 15'i de...
Cevaplar
0
Görüntüleme
55
858,466Konular
981,166Mesajlar
29,536Kullanıcılar
uugar9990Son üye
Üst Alt