Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Ip Adresi Değiştirme Anlatım Windows 7

Ip Adresi Değiştirme Anlatım Windows 7
0
153

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
86
F-D Coin
0
Windows 7 Ip Adresi Değiştirme Anlatım
windows 7 dns değiştirme

1 Oncelikle Denetim Masasını acıyoruz

2Masasında Ağ Bağlantılarıma cift tıklıyoruz

3 Yerel Ağbağlantısı uzerinde sağ tuş tıklayarak “durum bilgisini seciyoruz yada direkt olarak cift tıklıyoruz

4 Acılan pencerede ip adresimizi oğrenip bir yere not ediyoruz İp adresimiz otomatik olarak alınmışsa ilerde bu adres size lazım olacak

5 Mevcut ip adresimi oğrendikten sonra ozellikler butonuna tıklıyoruz

6 Burada ise İnternet İletişim Kuralları(TCPIP) secili iken ozelliklere tıklıyoruz

7Burada ise Dns sunucu adresi otomatik olarak al işaretli ise bi alttaki seceniği secerek DNS adreslerini 20867220220 ve 20867222222 olarak değiştirip, ip adresini de elle ayarlamak istiyorsak ordada ikinci seceneği secerek daha once not ettiğimiz ip adreslerini girerek tamam,tamam ve kapat diyerek işlemi tamamlıyoruz

alıntı

Similar threads

Windows 7 Ip Adresi Değişiklik Anlatım windows 7 dns değiştirme 1 Ilk Olarak Kontrol Masasını açıyoruz 2Masasında Ağ Bağlantılarıma çift tıklıyoruz 3 Lokal Ağbağlantısı üstünde sağ tuş tıklayarak “koşul bilgisini seçiyoruz yada doğrudan doğruya çift tıklıyoruz 4 Açılan pencerede ip...
Cevaplar
0
Görüntüleme
107
Dns Değiştirme Windows 7 Resimli, Bilgisayarınızın sağ alt koşesindeki simgelerden ekran şeklinde olana sağ tıklayın imagesdnsdegistirmewindows75b04c22992a1c Ağ ve Paylaşım Merkezini Ac a basın; imagesdnsdegistirmewindows75b04c22aae9f0 Acılan pencerede Yerel ağ bağlantısı...
Cevaplar
0
Görüntüleme
97
dns değiştirme resimli, dns nasıl değiştirilir dns değiştirme resimli anlatım xp, dns değiştirme resimli anlatım Windows XP Windows Vista icin Dns değiştirmek Resimli Anlatım Oncelikle Bilgisayarım Denetim masası Ağ Bağlantılarına giriyoruz...
Cevaplar
0
Görüntüleme
119
Ip Adresi Değiştirme Vista Vista Ip Adresi Değiştirme Vista'da DNS Adresi Değiştirmek Ip Adresi Değiştirme Vista 1 Başlat duğmesi Başlat duğmesinin resmi, Denetim Masası, Ağ ve Internet, Ağ ve Paylaşım Merkezi ve ardından Ağ bağlantılarını yoneti tıklatarak Ağ Bağlantılarını acın...
Cevaplar
0
Görüntüleme
103
DNS ayarları nasıl değiştirilir, Resimli DNS ayarı değiştirme Internet ’e erişimi icin kullandığınız ağ bağlantımıza (Lan Wireless hangisini kullanıyorsak) faremizin (mouse) sağ tuşuyla tıklayıp “Ozellikleri secelim (Veya direk faremizle cift tıklayalım Eğer bağlantı tipimiz kablosuz...
Cevaplar
0
Görüntüleme
119
858,496Konular
981,879Mesajlar
29,918Kullanıcılar
gorkemnocSon üye
Üst Alt