Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Ip Adresi Değiştirme Resimli Anlatım

Ip Adresi Değiştirme Resimli Anlatım
0
207

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
89
F-D Coin
0
ip adresi nasıl değişir
şp adresi değiştirme resimli
ip adresi değiştirmek
ip değiştirme

İnternet Tarayıcınızdan sırasıyla AracLarSecenekLerGeLişmişBağLantıAyarLar

imagesipadresidegistirmeresimlianlatim5b0431cf65cd3

imagesipadresidegistirmeresimlianlatim5b0431d07689f

GunceL Socks 4 ve 5 İp'iLeri Veren Siteden İşaretLi oLanı kuLLanacağız( İp'iLeri GoogLe Socks 5 yazarak bulabilirsiniz)

imagesipadresidegistirmeresimlianlatim5b0431d193b91

İşaretLediğimiz İp'iyi Socks Sunucusuna PortuyLa Beraßer ekLedikKullandığımız İp'inin Ver Kısmında 5 yazdığı İcin Sock 5'i İşaretLiyoruz ve tamam diyoruz Ip miz değişmiş oluyor

Similar threads

İp Adresi Nasıl Değiştirilir Resimli Anlatım İp Adresi nasıL Değişir? ResimLi AnLatımını Gorelim İp Adresi nasıL Değişir? ResimLi AnLatım imagesipadresinasildegistirilirresimlianlatim5b047d559e879 ŞuandaKi İp'i Numaramız Bu İp'iyi Hic ßir Program kuLLanmadan,HicBir Proxy TabanLı Siteye...
Cevaplar
0
Görüntüleme
143
ip adresi nasıl değişir şp adresi değiştirme resimli ip adresi başkalaşmak ip değişim İnternet Tarayıcınızdan sırasıyla AraçLarSeçenekLerGeLişmişbağlantıAyarLar güncel Socks 4 ve 5 İp'iLeri Veren Siteden İşaretLi oLanı kuLLanacağız( İp'iLeri GoogLe Socks 5 yazarak bulabilirsiniz)...
Cevaplar
0
Görüntüleme
190
İp Adresi Nasıl Değiştirilir Resimli Anlatım İp Adresi nasıL Değişir? ResimLi AnLatımını Görelim İp Adresi nasıL Değişir? ResimLi AnLatım ŞuandaKi İp'i Numaramız Bu İp'iyi Hiç ßir Program kuLLanmadan,HiçBir Proxy TabanLı Siteye Girmeden ve Spam yemeden nasıL değiştirilirİp İnternet...
Cevaplar
0
Görüntüleme
228
XP de IP adresi değiştirme Xp Dns Adresi nasıl değiştirilir Xp Ip adresi nasıl değiştirilir 1) Denetim masası – Ağ Bantılarına Tıklanır 2)Yerel Ağ Bağlantılarında Sağ tuşla ozelliklere girilir 3)internet iletişim kuralları (TCPIP) kısmı işaretlenip ozellikleri butonuna giriyoruz...
Cevaplar
0
Görüntüleme
125
Windows 7 Ip Adresi Değiştirme Anlatım windows 7 dns değiştirme 1 Oncelikle Denetim Masasını acıyoruz 2Masasında Ağ Bağlantılarıma cift tıklıyoruz 3 Yerel Ağbağlantısı uzerinde sağ tuş tıklayarak “durum bilgisini seciyoruz yada direkt olarak cift tıklıyoruz 4 Acılan pencerede ip...
Cevaplar
0
Görüntüleme
186
858,506Konular
983,038Mesajlar
33,108Kullanıcılar
nikosa123Son üye
Üst Alt