Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Ip Adresi Değiştirme Resimli Anlatım

Ip Adresi Değiştirme Resimli Anlatım
0
152

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
ip adresi nasıl değişir
şp adresi değiştirme resimli
ip adresi başkalaşmak
ip değişim

İnternet Tarayıcınızdan sırasıyla AraçLarSeçenekLerGeLişmişbağlantıAyarLar

güncel Socks 4 ve 5 İp'iLeri Veren Siteden İşaretLi oLanı kuLLanacağız( İp'iLeri GoogLe Socks 5 yazarak bulabilirsiniz)

İşaretLediğimiz İp'iyi Socks Sunucusuna PortuyLa Beraßer ekLedikKullandığımız İp'inin Ver Kısmında 5 yazdığı İçin Sock 5'i İşaretLiyoruz ve tamamlanmış diyoruz Ip miz değiştirilmiş oluyor *

Similar threads

İp Adresi Nasıl Değiştirilir Resimli Anlatım İp Adresi nasıL Değişir? ResimLi AnLatımını Görelim İp Adresi nasıL Değişir? ResimLi AnLatım ŞuandaKi İp'i Numaramız Bu İp'iyi Hiç ßir Program kuLLanmadan,HiçBir Proxy TabanLı Siteye Girmeden ve Spam yemeden nasıL değiştirilirİp İnternet...
Cevaplar
0
Görüntüleme
174
ip adresi nasıl değişir şp adresi değiştirme resimli ip adresi değiştirmek ip değiştirme İnternet Tarayıcınızdan sırasıyla AracLarSecenekLerGeLişmişBağLantıAyarLar imagesipadresidegistirmeresimlianlatim5b0431cf65cd3 imagesipadresidegistirmeresimlianlatim5b0431d07689f GunceL Socks...
Cevaplar
0
Görüntüleme
162
İp Adresi Nasıl Değiştirilir Resimli Anlatım İp Adresi nasıL Değişir? ResimLi AnLatımını Gorelim İp Adresi nasıL Değişir? ResimLi AnLatım imagesipadresinasildegistirilirresimlianlatim5b047d559e879 ŞuandaKi İp'i Numaramız Bu İp'iyi Hic ßir Program kuLLanmadan,HicBir Proxy TabanLı Siteye...
Cevaplar
0
Görüntüleme
106
Windows 7 Ip Adresi Değişiklik Anlatım windows 7 dns değiştirme 1 Ilk Olarak Kontrol Masasını açıyoruz 2Masasında Ağ Bağlantılarıma çift tıklıyoruz 3 Lokal Ağbağlantısı üstünde sağ tuş tıklayarak “koşul bilgisini seçiyoruz yada doğrudan doğruya çift tıklıyoruz 4 Açılan pencerede ip...
Cevaplar
0
Görüntüleme
107
Ip Adresi Değişiklik Vista Vista Ip Adresi Değiştirme Vista'da DNS Adresi Değiştirmek Ip Adresi Değişim Vista 1 Başlat düğmesi Başlat düğmesinin devlete ait, Denetim Masası, Ağ ve Internet, Ağ ve Paylaşım Merkezi ve ardından Ağ bağlantılarını yöneti tıklatarak Ağ Bağlantılarını açın 2...
Cevaplar
0
Görüntüleme
93
858,463Konular
981,123Mesajlar
29,532Kullanıcılar
Üst Alt