Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

ip banned ! Konu acılımı ıcerde neden ban yedım demeyın !

ip banned ! Konu acılımı ıcerde neden ban yedım demeyın !
0
102

Similar threads

CHP Genel Lider Yardımcısı, Parti Sözcüsü ve Tekirdağ Milletvekili Faik Öztrak başkanlığındaki İktisat Masası, İzmir'de iş insanları ile bir ortaya geldi. İş insanları ile toplantıda yaptığı konuşmada; Türkiye ve dünyadaki iktisadın durumuna ait Öztrak, "Küresel merkez bankaları pandemiden...
Cevaplar
0
Görüntüleme
145
Karadır kaşların ferman yazdırır sozleri ve hikayesi Karadır kaşların ferman yazdırır turkusu Karadır kaşların ferman yazdırır, Bu aşk beni diyar diyar gezdirir, Lokman Hekim gelse, yaram azdırır, Yaramı sarmaya yar kendi gelsin Karadır Kaşların Ferman Yazdırır turkusunun kahramanı...
Cevaplar
0
Görüntüleme
325
Şu sıralar bilişim dünyası Log4j kütüphanesinde çıkan kod yürütme açığıyla ve sebep olduklarıyla çalkalanıyor. Zafiyetin keşfedilip yayınlanmasından hemen sonra basına yansıyan veya yansımayan birçok sistem saldırganlarca hedef alındı ve etkilendi. Peki bu zafiyet neydi ve neden bu kadar can...
Cevaplar
0
Görüntüleme
103
Fiziğin diğer bilim dallarındaki uygulamaları nasıldır? Fiziğin Diğer Bilim Dallarıyla İlişkisi Fiziğin diğer bilim dalları arasında bir liderliği yol gostericiliği vardır Cunku evrendeki surecler fizik yasalarına gore işlemektedirBu sebeple fizikteki her onemli gelişme diğer bilim...
Cevaplar
0
Görüntüleme
79
ARKADASLA BAKTIM ADAM AKILLI BİR COUNTER STRİKE bilgilerini BİR ARAYA TOPLANIP SUNULMAMAIŞ DEDİM TOPLUYUM ARKADASLAR CEŞİTLİ SİTELERDEN EVE KENDİM YAZDIM BUYURN BASLIYALIM 1) PROGRAMLI server ayarı değiştiriciler var : BU LİNKTE 7 8 TANE VAR BAKIN EBEĞENİRSİNİZ SİTEYİ DE...
Cevaplar
0
Görüntüleme
145
858,496Konular
982,462Mesajlar
30,231Kullanıcılar
gkhny0Son üye
Üst Alt