Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

İpad Alternatifleri

İpad Alternatifleri

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
iPad Yarı Ürünler

Apple'ın piyasaya sürmesiyle birlikte ayrıntılarıyla delilik haline gelen Tablet PC'ler, diğer firmaların da ilgisini çekiyor Peki iPad'in karşı hangi potansiyel rakipler var? Gelin bakalım

iPad piyasaya sürüldüğünden beri konuşulan tek şey, ürünün sektördeki başarısı Mahsul piyasaya çıkmadan önce ise konuşulan tek şey, Tablet PC'lerin piyasada başarılı olup olamayacağıydı iPad tüm dünyaya bunu başarabildiğini gösterince, öteki firmaların da bu sektör dolayısıyla ağızları sulanmaya başladı
iPad'in en ciddi rakibi olarak gösterilen HP Slate ile, iPad arasındaki farklar

Şimdilerde birçok haber, çeşitli ürünlerin piyasaya Tablet PC sunacağını belirtiyor Bunlar arasında duyurulma tarihi yaklaşık olarak iPad'in duyurulmasıyla aynı döneme denk gelen Microsoft & HP karşılıklı ürünü olan Slate en popüleri diyebiliriz

O vakit gelin bakalım iPad'e alternatif olarak piyasaya sürülecek olan Tablet PC'ler hangileri

HP Slate

iPad alternatifleri arasında en popüleri HP ve Microsoft müşterek yapımı olan HP Slate var dedik Ürünün Microsoft ile olan otaklığı ise, işletim sistemi olarak Windows serisinden Windows 7 kullanacak olması Esasında son söylentilerle birlikte Windows 7 yerine, firmanın mobil tabanlı bir işletim sistemini seçim edeceği söylentiler arasında olsa da, bilhassa VGA kamera ve USB girişleriyle birlikte, iPad'i karşısındaki en ciddi rakip

Asus

HP, Tablet PC işine girer de Asus durur mu? Asus Eee Pad ismiyle piyasaya süreceği Tablet PC, HP Slate gibi Windows 7 kullanıyor olacak Firma hem Windows 7'ye alternatif olarak, Google'ın Android işletim sistemini kullanan bundan başka versiyonunu hazırlıyor

MSI Sketchbook

10 inç ekran boyutu ve Windows 7 işletim sistemiyle MSI'ın Tablet PC'si Sketchbook, iPad'in karşısında epeyce başarılı olmaya aday Intel'in Atom Zxx Menlowclass işlemcisini kullanacak olan Tablet PC, 3G ve WiFi desteğine siklet verecek

Joojoo

Şu belli başlı dek bahsettiğimiz tüm Tablet PC'ler Windows veya iPhone OS tabanlı olarak hazırlanıyordu Joojoo ise diğerlerinden öbür olarak Linux tabanlı olacak ve açık kaynak kodlu olmasının avantajlarından ardına kadar yararlanacak

Joojoo için geliştirilebilecek olan uygulamaları düşündükçe, açık kaynak kod dünyasına gönül verenlerin daha da heyecanlandığı Joojoo, kelimenin tam anlamıyla sektörün yönünü değiştirebilecek potansiyele sahip bir Tablet PC *

858,496Konular
981,671Mesajlar
29,757Kullanıcılar
firat118Son üye
Üst Alt