İpod Bluetooth Sorunu
İpad Bluetooth ile ilgili Sorunlarınızı bu başlık altında bizlere ilete bilirsiniz
İpod Bluetooth Sorunları soruları:
İpod touch 2g 30 bluetooth sorunu
ustteki bluetooth imgesi kaybolmakta ve program acilinca bluetooth kapalı gibi bir error vermekte couzm?
AyarlarGenel de Bluetooth yazıyor ve acınca simge gorebilirsin
Bluetooth u Actım Ama Pc Den Telefona Gonderebiliorum Fakat Telefondan PC Ye Birşey Atamıyorum Yardım Ayrıca bluetoothu x Butonundan Kapatınca Kapanıyormu?
Tek yapmanız gereken cihazları eşleştirmek ve yetkilendirmek
Bazı cihazlara bağlı olarak System Preferences Sharing denetim masasında Bluetooth'u etkinleştirmek gerekebilir
İpad Bluetooth ile ilgili Sorunlarınızı bu başlık altında bizlere ilete bilirsiniz
İpod Bluetooth Sorunları soruları:
İpod touch 2g 30 bluetooth sorunu
ustteki bluetooth imgesi kaybolmakta ve program acilinca bluetooth kapalı gibi bir error vermekte couzm?
AyarlarGenel de Bluetooth yazıyor ve acınca simge gorebilirsin
Bluetooth u Actım Ama Pc Den Telefona Gonderebiliorum Fakat Telefondan PC Ye Birşey Atamıyorum Yardım Ayrıca bluetoothu x Butonundan Kapatınca Kapanıyormu?
Tek yapmanız gereken cihazları eşleştirmek ve yetkilendirmek
Bazı cihazlara bağlı olarak System Preferences Sharing denetim masasında Bluetooth'u etkinleştirmek gerekebilir
Türkiye'nin en güncel forumlardan olan forumdas.com.tr'de forumda aktif ve katkısı olabilecek kişilerden gönüllü katkıda sağlayabilecek kişiler aranmaktadır.