Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Ipad mi Samsung Galaxy Tab mı

Ipad mi Samsung Galaxy Tab mı
0
104

nicebayan

FD Üye
Etkileşim
2
Web sitesi
nicebayan.com
F-D Coin
61
Portatif bilgisayar kavramını bir adım daha ileriye götüren, devrimsel bir cihaz diyebileceğimiz iPad'in hızı ve basit kullanımı en büyük avantajıyken, Flash desteğinin olmaması ve harici akıl ürünleri ile data transferi yapamaması en büyük eksiklik olarak görülmektedir Hem kullananlar ipad'in ağırlığından yakınmaktadırlar Oysa Galaxy Tab'ın boyutu ve özellikleri tüketiciler için daha cazip geldi iPad ve iPhone'un yumuşak karnı flash desteği yokken Galaxy Tab flash videolarını ve flash içeren siteleri sorunsuz bir şekilde gösterebiliyor Galaxy Tab ipad'e kadar daha hafif olması kullanımı ve taşınabilirlik açısından daha cazip ışık halkası geldi O Kadar ki kot pantolonunuzun arka cebinde bile Galaxy tab'ı rahatlıkla taşıyabiliyorsunuz

İpad

Samsung Galaxy Tab

Siz olsanız ipad mı yahut Galaxy Tab'ı mı tercih ederdiniz?

İstatistikleri görmek için sizde bir seçenek belirleyin kendinize *

Similar threads

Taşınabilir bilgisayar kavramını bir adım daha ileriye goturen, devrimsel bir cihaz diyebileceğimiz iPad'in hızı ve kolay kullanımı en buyuk avantajıyken, Flash desteğinin olmaması ve harici hafıza urunleri ile veri transferi yapamaması en buyuk eksiklik olarak gorulmektedir Ayrıca kullananlar...
Cevaplar
0
Görüntüleme
130
İşte iPad'in En Buyuk Rakibi! Berlin'de kapılarını acan tuketici elektroniği fuarı IFA 2019, teknoloji dunyasının son urunlerini dunyaya tanıtıyor Fuarda iPad'in en buyuk rakibi Galaxy Tab'da tanıtıldı Samsung'un ilk tablet cihazı olma ozelliğini taşıyan, Android 22 işletim sistemli Galaxy...
Cevaplar
0
Görüntüleme
166
İşte iPad'in En Büyük Rakibi! Berlin'de kapılarını açan tüketici elektroniği fuarı IFA 2010, teknoloji dünyasının son ürünlerini dünyaya tanıtıyor Fuarda iPad'in en büyük rakibi Galaxy Tab'da tanıtıldı Samsung'un ilk tablet cihazı olma özelliğini içeren, Android 22 işletim sistematik Galaxy...
Cevaplar
0
Görüntüleme
98
samsung galaxy tab fiyatı işte Apple ipad 'a Rakip samsung galaxy tab Samsung Galaxy Tab Video Samsung bir cok alanda sunduğu alternatifler gibi tablet bilgisayar piyasasına da el attı Galaxy Tab, 7 inclik bir WSVGA (1024×600 piksel) TFT dokunmatik ekrana sahip 1909×12045...
Cevaplar
0
Görüntüleme
209
Samsung Galaxy Tab Hakkında Bilmeniz Gerekenler Samsungun tablet bilgisayarı Galaxy Tab hakkında en fazla merak edilen konuları bu yazıda topladık Buyrun tablet dünyasının en popüler üyelerinden birine birlikte göz atalım Apple iPad'in kendi üslubunca yeniden çizdiği tablet dünyası, yeni...
Cevaplar
0
Görüntüleme
100
858,506Konular
983,094Mesajlar
33,116Kullanıcılar
TrsweozZSon üye
Üst Alt