Ipekli Özkök'ten dostça itiraflar gece gündüz devam edecek mi ipek özkök sevişme sahnesi ipek özkök sevişme sevgilisi İtirafların arkadaş canlısı olup olmadığına acaba kim karar veriyor Yani hadi dostça değilse bunu nereden anlayacağız oysa Evet ben samimiyetle şunları söyleyim mi diyorlar garip geçelim haberimize 1549589 1549589 ipekozkoktensamimiitiraflar5c4de83941538ipekozkoktensamimiitiraflar5c4de83941538 http:img169imageshackusimg169697815uc4 'GECE GÜNDÜZ'DE ROL BÖLGE IPEK ÖZKÖK, TV MACERASININ LİG TV'DE SUNUCULUKLA BAŞLADIĞINI SÖYLEDİ Kanal D'de bu akşam ekrana gelecek 'Gece Gündüz'de rol alan Ipekli Özkök, TV macerasının Lig TV'de sunuculukla başladığını söyledi Özkök, Doğrusu aklımda hiç oyunculuk yoktu Birincil başlarda çok tereddütlüydüm' diyor 'Gece Gündüz'ün çekimleri nasıl gidiyor? çok iyi gidiyor Çok da çabuk çalışıyoruz Yani dörtbeş günde bir bölümü bitirmiş oluyoruz Doğrusu bu tarz detaylı dizileri çekmek için dörtbeş günlük süreler yeterli yok fakat biz elimizden gelenin en iyisini yapmaya çalışıyoruz Çekimler fazla neşelendirici geçiyor Yaz sezonunda başlayan diziler, başlıca kış sezonunda yayından kaldırılır 'Gece Gündüz' yeni sezonda da devam edecek Bu durumu neye bağlıyorsunuz? mükemmel bir ekiple çalışıyoruz pek uyumluyuz ki, bu pozitif duygu ekranlara da yansıyor Natürel akıcılık da kayda değer Senaryo yazarlarımız çok iyi meslek çıkarıyor Dizinin kurgusu da fazla sağlam Zaten o kadar olmasa 'Gece Gündüz' de yayından kaldırılan dizilerden biri olurdu Natürel her set bizimki gibi yok Ben fazla sorunlu setlerde de çalıştım ve orada yaşadığınız sorunlar ister istemez ekranlara yansıyor Bunun sonucunda da dizi üç birim daha sonra yayından kaldırılıyor 'Gece Gündüz'ü 'Yılan Hikayesi'ne benzetenler oluyor Bu konuda ne düşünüyorsunuz? Yeni yapımlar çoğunlukla geçmişte oynamış bazı dizilere benzetilir Bu önüne geçebileceğimiz bir durum yok Daha evvelden de ağa dizileri çok revaçtaydı ve bir ağa dizisinin arkasından ona aynı çoğu dizi çekilmişti Acilen de polisiye diziler revaçta Bunu bir cereyan gibi düşünüyorum ben Hangi tür tutuyorsa yapımcılar da doğal olarak o türe yöneliyorlar 'Gece Gündüz', 'Yılan Hikayesi'ne benzetiliyor çünkü orada da polisiye bir dizinin içinde aşk vardı Bizim dizide de aynı şekilde aşk var Ama seyredenler bilirler 'Gece Gündüz', özünde diğer dizilerden çok bambaşka Peki, Aslan’la ilişkiniz ne durumda? Aslan’la bir türlü kavuşamama durumu söz konusu Tam arasında bir şeyler olacakken bir olumsuzluk ortaya çıkıyor ve olmuyor Aslında böyle olması daha iyi çünkü seyirciyi belli başlı cezbeden kısım bu Çünkü izleyicilerde çok fazla merak duygusu uyandırıyoruz Aslan ile Ateş’in ilişkisi hemen başlarsa güya dizinin büyüsü kaçar gibi geliyor bana Sizi hep ’lise öğrencisi’ rollerinde görüyorduk Bu sefer daha ayrı bir kişilik canlandırıyorsunuz Sizce niçin bu rol size öneri edildi? Sanırım zamanla alakalı bir şart Ben beş senedir oyuncuyum ve işe küçük rollerle başladım Mesela evin minik kızıysam, bir sonraki projede abla rolünü üstleniyordum Yavaş adımlarla ama kendimi geliştirerek ilerlediğimi düşünüyorum Belli bir seviyeye gelince bu rollerin altından kalkabileceğinizi yapımcılar da ayrım ediyor Benim de bu gelişimimi gördüler ki, böyle bir rol önerge edildi KALABALIK FOBİM VAR Oyunculuk için kurallarınız var mı? Sevişme veya öpüşme sahnelerinde rol alır mısınız? Bu biraz da projeyle alakalı bir koşul Doğrusu TV dizilerinde bu tür sahnelerin fazla da gerekli olduğunu düşünmüyorum Çünkü oynadığım dizileri benim ailem de izliyor Fakat sinema daha öbür Ola Ki bir sinema filminde böyle bir sahneyi canlandırabilirim Size ait bir projede sunuculuk yapmak istediğiniz doğru mu? id Benim TV maceram Lig TV’de sunuculukla başladı sahiden Tekrar sporla ilgili bir projede sunuculuk gerçekleştirmek istediğim doğru Çünkü sporun her dalını fazla seviyorum Tiyatroyla aranız nasıl? Tiyatroyu sadece izleyici olarak seviyorum Kendimi tiyatro oyuncusu olarak düşünemiyorum çünkü topluluk fobim var Burada da kalabalık bir ekiple çalışıyoruz lakin her gün birbirimizi gördüğümüz için alışıyoruz Ama tiyatro sahnesi fazla farklı Karşımda kalabalık bir seyirci kitlesi beni izlerken rolümü yapamam gibi geliyor bana İnternette sizin hakkınızda çok olumlu yorumlar üretilmiş ’Ipekli Özkök’ niçin bu kadar sevildi sizce? Kendi halimde yaşadığım için olabilir Bu sektördeki ahali fazla artı özel hayatlarıyla gündeme geldiklerinde ırk sıkılmaya başlıyor Fazla pozitif ortalarda olmamam ve sadece işimle ekranlarda yer almam sevilmemin sebebi olabilir Aileniz bu sektörde olmanız konusunda sizi destekliyor mu? Evet, en başından beri bu konuda benim arkamdalar ve her zaman takviye oldular Zaten aile desteği olmadan bu işi yürütmek şiddet n Mülâkat: Cansu METE Müzik sektörüne girebilirim Sizi azıcık daha yakından tanıyabilir miyiz? Oyuncu olmadan önce neler yapıyordunuz? 1982’de İstanbul’da doğdum Sakarya Üniversitesi’nde seramik bölümünü bitirdim Hobilerim aralarında beygir binmek, spor yerine getirmek önce kazanç Hem müziğe karşısında çok ilgiliyim Mızıka çalıyorum ve bu yeteneğimi daha da geliştirmek istiyorum Ola Ki ileride müzik sektörünün içinde de yer alabilirim Peki, oyunculuğa nasıl başladınız? Yaklaşık altı yıl önce filmlerinde oynayarak girdim bu sektöre Hem modellik de yapıyordum Doğrusu aklımda hiç oyunculuk yoktu Birincil başlarda çok tereddütlüydüm, yapamayacağımı düşünüyordum Ama yavaşça oyunculuğu yapabildiğimi gördüm ve bu işe devam etmeye karar verdim Oyuncu koçunuz var mı? Evet, Turgay Tanülkü oyuncu koçumdu Kendisi bana fazla takviye oldu Hálá zorlandığım zamanlarda düşüncesine başvururum çünkü onun fikirleri benim için çok önemli