Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

iPhone 14 tanıtım tarihi açıklandı! Peki neler sunacak?

iPhone 14 tanıtım tarihi açıklandı! Peki neler sunacak?
0
116

tekin

FD Üye
Etkileşim
0
F-D Coin
95

Bilindiği üzere, iOS 16 başta olmak üzere işletim sistemlerinin yeni sürümleri ile sıkça gündeme gelen teknoloji devi Apple, yeni iPhone’larını ve başka eserlerini yakın vakit sonra tanıtacak.

Bu manada, akıllarda iki soru epey merak ediliyordu!

1- iPhone 14 ne vakit tanıtılacak?

2- iPhone 14 neler sunacak?

Neyse ki sonunda iPhone 14 tanıtım tarihi açıklandı!

Apple Park yerleşkesindeki Steve Jobs Theatre‘da gerçekleşecek olan tanıtım aktifliği fizikî olarak yapılacak.

Similar threads

Teknoloji dünyasında son dönemde gözler Apple’ın üzerinde. iOS 16 başta olmak üzere işletim sistemlerinin yeni sürümleri ile sıkça gündeme gelen teknoloji devinin yeni iPhone’larını ve diğer ürünlerini önümüzdeki ay tanıtacağı herkes tarafından biliniyordu: iPhone 14 tanıtım tarihi resmen...
Cevaplar
0
Görüntüleme
104
Apple her yıl yeni bir iPhone modelini piyasaya sürmeye çalışıyor. Bu doğrultuda dört yeni model sunacak olan firmanın yeni telefonları Eylül ayında tanıtılacak. Yeni raporlara nazaran Apple, bir sonraki büyük iPhone duyuru aktifliği için basın davetiyeleri göndermeye başladı. Bu davetlerde...
Cevaplar
0
Görüntüleme
125
Apple’ın uzun süredir beklenen iPhone 13 serisi için beklenen açıklama nihayet geldi. Cupertino merkezli şirket kullanıcıların merakla beklediği iPhone 13 serisinin tanıtım tarihini resmen açıkladı. Bir süre önce bazı kaynaklar tanıtım tarihinin 14 Eylül olacağını iddia ederken, Apple ise bugün...
Cevaplar
0
Görüntüleme
48
iPhone 11 tanıtım tarihi nihayet açıklandı. Merakla beklenen Apple’ın yeni iPhone modellerinin tanıtılacağı etkinlik, tahmin edildiği üzere Eylül ayında gerçekleştirilecek. İşte iPhone 11 tanıtım tarihi! iPhone 11 tanıtım tarihi açıklandı! Amerikalı teknoloji devi Apple’ın üzerinde...
Cevaplar
0
Görüntüleme
31
Bloomberg, Apple'ın iPhone 14'ü 7 Eylül'de düzenlenecek tanıtım etkinliğinde tanıtacağını tez ediyor. Habere nazaran şirket, aktiflikte yeni iPhone 14 serisini ve muhtemelen Apple Watch Series 8’i tanıtacak. Etkinliğin çevrimiçi olacağı söyleniyor, fakat beklentiler, muhakkak medya...
Cevaplar
0
Görüntüleme
110
858,505Konular
982,786Mesajlar
30,589Kullanıcılar
sylsSon üye
Üst Alt