Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

iPhone 3GS, iOS 5'i böyle çalıştırıyor!

iPhone 3GS, iOS 5'i böyle çalıştırıyor!

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
Linkleri sadece kayıtlı üyelerimiz görebilirForumTR üyesi olmak için tıklayınız önce yapılan söylentiler, yeni işletim sisteminin iPhone 3GS'de desteklenmeyeceğiydi Ancak Steve Jobs, tanıtımında iPhone 3GS'in de iOS 5'e yükseltilebileceğinin müjdesini verdi

Akıllara gelen soru ise işlemcisi iPhone 4 kadar güçlü olmayan iPhone 3GS'in bu sonbaharda yayınlanacak iOS 5'i ne kadar iyi çalıştırabileceği Bir Leh geliştirici tarafından yayınlanan video, bu sorunun cevabını açığa çıkarıyor ve görünüşe bakılırsa 3GS, yeni işletim sistemini iyi bir şekilde çalıştırıyor

Linkleri sadece kayıtlı üyelerimiz görebilirForumTR üyesi olmak için tıklayınız

Chip

Similar threads

Eski iPhone 4'ünüz iOS 7'yi akıcı bir bir biçimde çalıştırabilecek mi? Cevabı testimizde! iOS 7, hangi iPhone'da ne kadar hızlı çalışıyor? Apple'ın mobil işletim sisteminin yeni sürümünü iPhone 4, 4S ve iPhone 5'te denedik Apple, iOS 7 Beta 1'den bu yana sistemde birçok değişiklik yaptı...
Cevaplar
0
Görüntüleme
86
Eski iPhone 4'ünüz iOS 7'yi akıcı bir bir biçimde çalıştırabilecek mi? Cevabı testimizde! iOS 7, hangi iPhone'da ne kadar hızlı çalışıyor? Apple'ın mobil işletim sisteminin yeni sürümünü iPhone 4, 4S ve iPhone 5'te denedik Apple, iOS 7 Beta 1'den bu yana sistemde birçok değişiklik yaptı...
Cevaplar
0
Görüntüleme
65
Cevaplar
0
Görüntüleme
58
iPhone 5S'in fiziksel ölçüleri büyük ihtimalle iPhone 5 ile aynı olacak Dahili olarak 128GB'lık depolama seçeneği sunan bir sürümün ortaya çıkma ihtimali ortaya çıktı İPHONE 5 SERİSİNE 128 GB HAFIZA iPhone 5 128GBdizisi, Apple'ın iPhone 5'in 128GB'lık bir sürümünü hazırladığı anlamını...
Cevaplar
0
Görüntüleme
48
Ve sonunda iPhone 4 ortaya çıktı! Steve Jobs sahneye bizzat çıktı, iPhone 4'ün maharetlerini sıraladı İşte efsane cebin yeni sürümü! Apple'ın patronu Steve Jobs, bugün yeni iPhone'u tanıttı! Daha önce isminin iPhone HD ya da iPhone 4G olabileceği konuşulan, efsane cep telefonu serisinin son...
Cevaplar
0
Görüntüleme
103
858,496Konular
982,162Mesajlar
30,105Kullanıcılar
jactellerSon üye
Üst Alt