Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

iPhone 4S Cebinde Patladı!

iPhone 4S Cebinde Patladı!
0
112

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
89
F-D Coin
0
imagesiphone4scebindepatladi5ad7a10ac0f9d

Finlandiya da 17 yaşındaki bir oğrencinin cebindeki iPhone 4S patladı Cebinden cıkan dumanı fark eden genc, “Telefon uc aydır sorunsuz calışıyordu dedi

Fin basınında yayınlanan bir videoda, Henri Helminen babasının arabasından cıkıyor Yazın calıştığı iş yerine doğru yuruyen videoda Henrinin cebinden dumanlar cıkmaya başlıyor

Bu sırada aceleyle telefonu cebinden cıkaran Henri telefonu uzaklara fırlatıyor Yaşananlar guvenlik kamerası tarafından kaydedilirken, Henri iPhoneun ureticisi Apple ile iletişime gectiğini soyledi

Henri, “Telefonu 3 aydır sorunsuz bir bicimde kullanıyordum Daha once ısınma bile meydana gelmemişti Apple telefonu inceleme kararı aldı dedi

Henriyi işe goturen babası Juho Helminen de, “Once oğlumun sigaraya başladığını duşundum fakat daha sonra bağırmaya başlayınca yardıma koştum O gun işe bir saat erken gittiği icin facianın eşiğinden donuldu Cunku normalde o saatlerde telefon yanındayken uyuyordu dedi

Henrinin elinde yanık izi oluştuğu kaydedildi 2019de Sydneyde bir iPhone 4 alev almıştı Ote yandan Apple tutkunları yaşananların gerceği yansıtmadığını one surdu

Bazı kullanıcılar, internet sitelerine “Olayın yaşandığı yer Nokianın fabrikasına cok yakın Apple ın satışını duşurmek icin boyle bir video yayınlandı acıklamasını yaptılar

858,506Konular
983,004Mesajlar
33,105Kullanıcılar
2955SamsunSon üye
Üst Alt