Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

iPhone 5 ’in 12 Eylül ’de Tanıtılacağı Kesinleşti

iPhone 5 ’in 12 Eylül ’de Tanıtılacağı Kesinleşti
0
315

nicebayan

FD Üye
Etkileşim
2
Web sitesi
nicebayan.com
F-D Coin
90
Apple, 12 Eylül ’de oluşturacağı tanıtım için gazetecilere davetiye göndermeye başladı

Geçtiğimiz sene cümbür cemaat iPhone 5 ’in tanıtılmasını beklerken Apple, iPhone 4S ile kullanıcıların karşısına çıkmıştı Bu sefer davetiyeyle birlikte gelen resimde 12 ’nin gölgesi 5 olarak görülüyor buradan Apple ’ın uzun zamandır beklenen iPhone 5 ’i tanıtacağını kesinkes söyleyebiliriz
*

Similar threads

Apple yeni iPhone modellerini her yıl Eylül ayında tanıtıyor olsa da, corona virüs salgını nedeniyle iPhone 12 serisinin tanıtımında gecikme yaşanacağına dair iddialar ortaya çıkmıştı. Uzun bir sessizliğin ardından geçtiğimiz günlerde tekrar gündeme gelen bu iddialar Apple tarafından doğrulandı...
Cevaplar
0
Görüntüleme
36
Yarın gerçekleşecek Apple Etkinliği‘nde hangi ürünlerin tanıtılacağı gizemini koruyor. Çoğu analist ve tanınmış isimler yarın iPhone 12’nin tanıtılmayacağını ön görüyor ancak Apple, iPhone 12 için ufak adımlar atmaya devam ediyor. Apple’dan ilginç iPhone 12 hamlesi Apple’ın ekim ayında...
Cevaplar
0
Görüntüleme
24
iPhone 11 tanıtım tarihi nihayet açıklandı. Merakla beklenen Apple’ın yeni iPhone modellerinin tanıtılacağı etkinlik, tahmin edildiği üzere Eylül ayında gerçekleştirilecek. İşte iPhone 11 tanıtım tarihi! iPhone 11 tanıtım tarihi açıklandı! Amerikalı teknoloji devi Apple’ın üzerinde...
Cevaplar
0
Görüntüleme
28
Ortaya çıkan sızıntı bilgilerde Apple’ın eylül ayında duyuracağı modeller kendisini gösterdi. WWDC 2020 etkinliğinde tercih edilen online etkinlik düzeninin, bu etkinlikte de uygulanması bekleniyor. Tanıtılacağı belirtilen modeller için daha önceden çıkan haberler yalanlanmış oldu. Çünkü en...
Cevaplar
0
Görüntüleme
52
10 Eylül’de düzenlenecek olan iPhone etkinliği heyecanla bekleniyor. Bakalım, iPhone 11′lerin tanıtılacağı bu etkinlikte bizi başka neler bekliyor? Apple etkinliği yılda 4 kere oluyor. Mart ayında genelde yaratıcılık, eğitim konulu yazılımlar ele alınıyor. Haziran ayında ise yazılım ve üst...
Cevaplar
0
Görüntüleme
43
858,496Konular
982,170Mesajlar
30,111Kullanıcılar
skkskSon üye
Üst Alt