Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

iphone 5 kaydırma sorunu var yardım edin

iphone 5 kaydırma sorunu var yardım edin
0
75

Similar threads

Iphone 5 Tarih ve Saat Kayması Sorunu Nasıl Çözülür ? Bu konu; iphone 5 tarih ve saat kayması sorunu hakkında bilgiler vermektedir Sevgili melekler, teknoloji takipçisi olan herkes ilgiyle iphone 5 çıkışını beklemişti Oysa ne yazık ancak iphone 5 sorunları bir türlü bitmiyor Mor flu bakış ve...
Cevaplar
0
Görüntüleme
67
Bu yazımızda sizlere iPhone X resetleme, iPhone X hard reset, iPhone XS Max reset atma, iPhone XS Max hard reset, iPhone XR sıfırlama, iPhone XR reset atma konularına değineceğiz. Özellikle iPhone X ekran dondu gibi sorunlara çözüm olmasını umduğumuz bu yazımızda iPhone X hard reset ve iPhone X...
Cevaplar
0
Görüntüleme
90
Apple’ın iPhone 13 serisi ile aynı etkinlikte tanıtımını gerçekleştirdiği Yeni iPad Mini veya diğer adıyla iPad Mini 6 son günlerde ekran sorunu ile gündemde. Kullanıcıların yayınladığı videolara baktığımızda 8.3 inç büyüklüğündeki IPS LCD ekranın bir tarafının daha yavaş yenilendiği açıkça...
Cevaplar
0
Görüntüleme
49
iPhone 12 mini şimdiden dokunmatik ekran sorunu yüzünden birçok kullanıcının hevesini kursağında bıraktı. Ekran boyutu 5.4 inç olan (Super Retina XDR) bu modele Apple tarafından üretilen A14 Bionic isimli bir işlemci eşlik ediyor. 2340 x 1080 piksel çözünürlüğe sahip olan iPhone 12 mini’de...
Cevaplar
0
Görüntüleme
47
Iphone 5 Telefonlarda fakat Mor Bulanıklık Sorunu Bu konu; iphone 5 mor bulanıklık sorunu ile ilgili bilgiler vermektedir Sevgili melekler, Apple firması çıkardığı Iphone 5 telefonuyla telefon dünyasında yeniden bir adım önde gidiyor Ama ne eyvah ki çıktığı birincil günden beri bazı...
Cevaplar
0
Görüntüleme
51
858,497Konular
981,954Mesajlar
29,951Kullanıcılar
Üst Alt