Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

iPhone 5 Uretimi Başladı

iPhone 5 Uretimi Başladı
0
86

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
89
F-D Coin
0
imagesiphone5uretimibasladi5b0a467210b88

Apple'ın yeni iPhone'u hakkındaki soylentiler artmaya devam ediyor Son olarak Cin'den uretim tarihiyle ilgili yeni bilgiler geldi

Apple'ın altıncı jenerasyon iPhone'una dair soylentiler son donemde ciddi bicimde artmaya başladı Birkac ay oncesine kadar sadece cılızsoylentiler gelirken artık cihaza ait olduğu iddia edilen resimler, on sipariş ve uretim tarihleri ortaya cıkmaya başladı Bu da yeni iPhone'un tanıtım tarihinin yaklaştığının bir gostergesi

Son olarak Digitimes, iPhone 5'in uretimiyle ilgili bir iddia ortaya attı Uzak Doğulu ureticilere yakınlığıyla bilinen siteye gore Apple, yeni iPhone'un uretimi icin talimat verdi Bu konuda Pegatron ile calışan firmanın ilk siparişleri verdiği ve teslim tarihi olarak sonbahar aylarını sectiği soyleniyor Site, iPhone'un cıkış tarihine o kadar guveniyor ki Pegatron'un ekonomik anlamda istikrarını bu modele bağlıyor Pegatron'un 2019'nin ucuncu ceyreğinde laptop uretiminde yavaşlama beklemesine karşın iPhone 5'in uretime girmesi ekonomik anlamda sıkıntı yaşamayacağı belirtiliyor Şuan iPad'in de en buyuk ureticilerinden biri olan Pegatron'un yeni iPhone'ları Ağustos sonlarından itibaren Apple'a teslim edeceği soyleniyor Cihazın cıkış tarihi olarak da EkimKasım ayları telaffuz ediliyor Ancak zayıf olsa da cihazın Ağustos ayında tanıtılacağına dair soylentiler de var

858,506Konular
983,055Mesajlar
33,112Kullanıcılar
fekaSon üye
Üst Alt