Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

iPhone 9 bekleyenleri üzecek haber!

iPhone 9 bekleyenleri üzecek haber!
0
45

dagcı

FD Üye
Etkileşim
3
F-D Coin
71
iphone-9-tanitimi-ertelendi.jpg

Apple’ın uygun fiyatlı bir iPhone ile karşımıza çıkmaya hazırlandığı herkes tarafından bilinir hale geldi. İlk etapta iPhone SE 2 denilse de, isim değişikliğine gidildi. 399 dolar fiyat etiketine sahip olması ve içerisinde bulunduğumuz Mart ayında karşımıza çıkması beklenen telefon: iPhone 9 tanıtımı ertelendi.

iPhone 9 tanıtımı ertelendi! İşte gerekçeler

Koronavirüs nedeniyle MWC’den Google I/O’ya onlarca etkinliğin iptal edilmesi ve akıllı telefon üreticilerinin lansmanları internet üzerinden gerçekleştirmesi sonrasında iPhone 9’un durumu büyük bir merak konusuna dönüştü.
iphone-9-iphone-se-2-tasarimi.jpg
iPhone 9 konusunda bir diğer iddia WWDC 2020‘de tanıtılacağı yönünde oldu. Ancak, WWDC 2020 etkinliğinin Santa Clara yönetimi tarafından alınan karar nedeniyle iptal riski ile karşı karşıya olduğunu sizlere duyurmuştuk.

Cult of Mac’in Apple içerisindeki bir kaynağa dayandırdığı habere göre, iPhone 9 tanıtım etkinliği süresiz olarak ertelendi. Ertelendi diyoruz, zira teknoloji devi tanıtım etkinliği için herhangi bir tarih vermemişti. Apple’ın cihazın tanıtımını ne zaman gerçekleştireceği şu anda bilinmezken, tek sorun lansman değil.

Korona virüsü salgını nedeniyle Çin’deki fabrikalarda ciddi sorunlar yaşanıyor. Bu nedenle seri üretim süreci sağlıklı hale gelmeden cihazın tanıtılmasına, resmi bir çıkış tarihi verilmesine olumlu bakılmıyor.

858,509Konular
982,853Mesajlar
30,643Kullanıcılar
eemrecimkeSon üye
Üst Alt