Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

iPhone ’da Numara Nasıl Engellenir?

0
113

nicebayan

FD Üye
Etkileşim
2
Web sitesi
nicebayan.com
F-D Coin
90

iPhone kullanıcılarının sorunlarından biri de arayan numarayı engelleme özelliği olduğunu Apple kullanıcıları bilirler Bir süre önce kullanıma sunulan iOS 7 işletim sisteminde ise bu nitelik bulunuyor

İşletim sistemini İngilizce kullananlar için Block This Caller Türkçe kullananlar için Bu Arayanı Engelle özelliğini göstermek için ilk kez Adres Defteri ’nde engellemek istediğimiz kişinin ismine gelmemiz gerekiyor

sonradan yapmanız gereken şey alıkoymak istediğiniz kullanıcının numara ve diğer bilgilerini görebildiğimiz bu alanın en aşağı Block This Caller bölümüne tıklamak tatmin edici oluyor Bu işlemi yaptığınızda bu kişiden gelen arama SMS ve FaceTime taleplerini de engellemiş oluyorsunuz arkadaşalr hepsi bu kadar *

Similar threads

iPhone ’da Numara Nasıl Engellenir? imagesiphonedanumaranasilengellenir5af7d2ce312f3 iPhone kullanıcılarının sorunlarından biri de arayan numarayı engelleme ozelliği olduğunu Apple kullanıcıları bilirler Bir sure once kullanıma sunulan iOS 7 işletim sisteminde ise bu ozellik bulunuyor...
Cevaplar
0
Görüntüleme
78
İphone da Numara Engelleme Nasıl Yapılır İphonede numara engellemek icin yapmanız gerekenler sırasıyla şoyle arkadaşlarİphone telefon kullanıyorsunuz ve bazı numaralar tarafından aranmak istemiyorsunuz bu en doğal hakkınız tabiki bu durumda yapmanız gereken elbette istemediğiniz...
Cevaplar
0
Görüntüleme
110
İphone da Numara Müdahale Etme Nasıl Yapılır İphonede numara engellemek için yapmanız gerekenler sırasıyla şöyle arkadaşlarİphone telefon kullanıyorsunuz ve bazı numaralar tarafından aranmak istemiyorsunuz bu en doğal hakkınız tabiki bu durumda yapmanız gereken muhakkak istemediğiniz...
Cevaplar
0
Görüntüleme
99
Rahat numara aramaları nasıl engellenir Cep telefonlarında gizli numaradan aranmayı engelleyen servisin devreye girmesi için kullanıcı kadar faal ayla getirilmesi gerektiği açıklandı Turkcell Rahat Numara Müdahale Etme: Tek yapmanız gereken *253# tuşlayıp servisi faal ışık halkası...
Cevaplar
0
Görüntüleme
80
Telefonunuzun markası ne olursa olsun işletim sistemine nazaran numara engelleme hizmetinden faydalanabilirsiniz. Yapılan numara engelleme süreci sonrasında Android, İOS ya da Microsoft Windows işletim sistemine sahip olan akıllı telefonlarınızı arayan şahıslar meşgul telefon sesi ile...
Cevaplar
0
Görüntüleme
125
858,498Konular
982,037Mesajlar
30,020Kullanıcılar
kralbproSon üye
Üst Alt