Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

İphone Geri Yukleme Sırasında Hata Veriyor

İphone Geri Yukleme Sırasında Hata Veriyor
0
59

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
87
F-D Coin
0
İphone Geri Yukleme Sırasında Hata Veriyor Yardım

İphone Geri Yukleme Sırasında Hata Veriyor Cozum

Gectiğimiz gun başıma gelen bir olay bu İphone'u guncelleme yapmak icin bilgisayara bağladığımda geri yukleme komutu başladıktan hemen sonra geri yukleme yapılamıyor hatası aldım Bu sorunu cozmuş biri olarak sizlerle de paylaşmak istedim

Eğer İphonunuzun ekranında USB kablosu ve apple işareti varsa ve geri yukleme icin İtunes'a bağlandığınızda hata alıyorsanız sırasıyla aşağıdakileri deneyin:

Oncelikle telefonunuzu DFU moda alın BUnu yamak icin telefonunuzun power ve home tuşuna aynı anda basılı tutun Apple ibaresi cıkınca bırakın

Ardından telefonunuzu U SB kablosu aracılığıyla bilgisayarınıza bağlayın

İtunes otomatik olarak telefonunuzu bulacak ve kurtarma modunda bir telefon bulundu geri yukleme yapın diyecektir

Eğer telefonunuzdaki sorun guncelleme sırasındaki bir bağlantı kopukluğuysa bu aşamada duzelecektir

Eğer duzelmezse;

Bilgisayarınızın guvenlik duvarını kapatın

Ardından bilgisyarınızı sorunun oluşumundan onceki bir tarihe geri yukleyin

İtunes'u kaldırıp tekrar kurun

Bu kez geri yukleme yaptığınızda sorun duzelecektir

Bu sorunun temel sebebi itunes'un guvenlik ile ilgili aldığı bir onlem sanırım sistem geri yukleme ile sorunun cozumu garanti imagesiphonegeriyuklemesirasindahataveriyor5b05c5df69e04gif

858,496Konular
982,493Mesajlar
30,240Kullanıcılar
bekowdSon üye
Üst Alt