Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

iPhone'lar Artık Böyle Olacak! | iOS 16 Ön İnceleme

iPhone'lar Artık Böyle Olacak! | iOS 16 Ön İnceleme

elektronikci

FD Üye
Etkileşim
3
F-D Coin
69

Apple’ın WWDC22 etkinliğinde iOS 16’yı duyurdu. iPhone’ların işletim sistemi iOS’un yeni sürümü, kilit ekranı başta olmak üzere iPhone’lara pek çok kişiselleştirilebilir özellik getirecek. Bu görüntüde iOS 16 ile gelecek özelliklere yakından bakıyor, Apple’ın yaptığı açıklamaları kıymetlendiriyoruz.

Ayrıca Apple’ın Türkiye’ye özel ve artık ne yazık ki klasikleşen artırımları da tatsız bir sürpriz oldu. Aktiflikte duyurulan yeni kuşak M2 işlemciye sahip Macbook Air ve Macbook Pro’nun Türkiye fiyatlarıyla birlikte, iOS 16’nın geleceği en yeni iPhone’ların da fiyatları yükseldi. Görüntüde yeni özelliklerin yanında fiyatları da kıymetlendiriyoruz.

Similar threads

Apple’ın birinci iPhone’u piyasaya sürmesinin ve akıllı telefon dünyasında bir ihtilale imza atmasının üzerinden 15 yıl geçti. 2007 yılında serüvenine başlayan iPhone telefonlar, o vakitten bu yana üst segment telefonlarda piyasaya hükmetmeye devam etti. Apple, günümüzde iPhone işletim sistemi...
Cevaplar
0
Görüntüleme
143
iOS 16 güncellemesi alan ve almayan iPhone modelleri neler, iOS 16 güncellemesi nasıl yüklenir ve iOS 16 ile gelen özellikler neler, hepsinin karşılığı bu videoda! Apple’ın iPhone kullanıcılarına sunduğu iOS 16 ile birlikte hem tasarım hem de fonksiyonellik açısından değerli geliştirmeler...
Cevaplar
0
Görüntüleme
141
Yıllardır işletim sistemleri karşılaştırmalarının başrolünde olan ve gerek güvenlik, gerek stabillik, gerekse güncelleme sıklığı ile milyonlarca kişinin geçer notunu alan iOS cephesinde çalışmalar sürüyor. 7 Haziran 2021 tarihinde 15. versiyonu çıkış yapan iOS’in yeni sürümü ile ilgili ilk...
Cevaplar
0
Görüntüleme
78
iPhone 14’ün çıkmasına 2 gün üzere çok az bir müddet kaldı ve teknoloji dünyası olarak Apple’ın bizlere ne sunacağını görmek için sabırsızlanıyoruz. Bugüne kadar iPhone 14’ün nasıl görüneceğinden tutun da fiyatına kadar sizlerle birçok ayrıntısını paylaştık. Artı olarak bildiğiniz üzere iPhone...
Cevaplar
0
Görüntüleme
118
Apple'ın bu Cuma gerçekleşecek olan ve her yıl düzenlenen WWDC (Worldwide Developers Conference) etkinliğinde iOS 16'yı tanıtması bekleniyor. Pazar günü yayınlanan bir habere nazaran, Apple'ın taşınabilir işletim sisteminin bir sonraki sürümüne gelen yeni özellikler arasında iPhone kilit...
Cevaplar
0
Görüntüleme
98
858,465Konular
981,141Mesajlar
29,533Kullanıcılar
TUNCAMMSon üye
Üst Alt