Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

İptv araçları ama telefon için

İptv araçları ama telefon için
0
260

Similar threads

IPTV Nedir? IPTV kullanıcılarına internet üzerinden birçok kanal seçeneği sunan, ücretli ve ücretsiz platformların hizmetinin verildiği bir platformdur. İngilizce’de Internet Protocol TV olarak adlandırılan bu hizmet bir görüntü ve ses aktarma protokolüdür. İlk çıktığı zamanlarda...
Cevaplar
0
Görüntüleme
444
İşten yorgun argın eve geldiniz Oturup biraz TV izleyip dinlenmek istiyorsunuz Ancak izleyebileceğiniz bir program bulamadınız Her ne kadar seçim yapabiliyor, kanallar arası gezebiliyor olsanız da izleyebilecekleriniz oldukça sınırlıdır ve programları önceden kaydetmedikçe, yalnızca yayın...
Cevaplar
0
Görüntüleme
377
Arkadaşlar ben Şimdiye kadar bazı oyunları oynadım ve bazen ***** oynuyordum orjinal oyunları alabilmek için bildiğiniz herhangi bir site falan varmı bildiğiniz ?
Cevaplar
0
Görüntüleme
92
Biraz uzun oldu ama simdiden teşekkürler Merhaba dostlar;Başlıktada belirttigim gibi çalıştıgım yerdeki kıza açtırmak istiyorumÖnce çalıstıgım yeri anlatmakla başlayalımÇalıstıgım yer U biçiminde dukkanların sıralandıgı bir göl kenarı aperatif yeri ve ben orda garsonluk yapıyorumYani dükkanlar...
Cevaplar
0
Görüntüleme
98
merhaba geçenlerde açtıgım bi konum vardı ondada anlatmıştım 3 4 aydır tanıdığım bi kız var 2 ay önce sevgilisi vardı ayrıldı ben bu kızla ingilizce kursunda tanışmıştım arasırada evine gidiyorum oturup ingilizce çalışıyoruz aramızda whatsap vb mesaj ortamlarında öyle söylev geçmiyor lakin...
Cevaplar
0
Görüntüleme
115
858,497Konular
982,535Mesajlar
30,266Kullanıcılar
Sami59Son üye
Üst Alt