Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Iptv İzleme App larına Liste Yükleme Adresleri

Iptv İzleme App larına Liste Yükleme Adresleri
0
264

osmanke

Yönetici
Co Admin
Etkileşim
9,481
Web sitesi
turkvod.com
F-D Coin
7,235

Iptv İzleme App larına Liste Yükleme Adresleri​

QUZU

HOTIPTV

XCIPTV PRO LG ler icin

Similar threads

Selamlar herkese, Bir sistem geliştirdim piyasadaki açık IPTV linklerini topluyorum. Sistem piyasadaki yayınları her gün kontrol edip en stabil ve düzenli yayını veriyor. Çalışmayan, kapanan kanalları otomatik olarak listeden kaldırıyor. Yayını olmayan kanalları bana haberdar ediyor. Farklı...
Cevaplar
22
Görüntüleme
3K
TurkNet’in kendi fiber altyapısında sunduğu GigaFiber hizmeti, mesken kullanıcılarına 1.000 Mbps’ye kadar sürat sunuyor. TurkNet, bu altyapısını her gün farklı hanelere ulaştırıyor ve artık de kullanıcıların kendi adreslerine GigaFiber altyapısı talep etmesi için yeni bir sistem duyurdu...
Cevaplar
0
Görüntüleme
125
  Her yıl ve her devir yeni yeni spor oyunları PC platformuna dahil ediliyor. Gerek konsollarda gerekse PC'de spor oyunlarının her vakit farklı yeri bulunuyor. Spor oyunları geliştiren firmalar ortasında EA, Konami ve daha fazlası üzere tanınan gruplar bulunuyor.    EA her yıl yeni bir FIFA...
Cevaplar
0
Görüntüleme
92
858,497Konular
982,554Mesajlar
30,291Kullanıcılar
rovulationSon üye
Üst Alt