Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

IPTV iptv kıramıyom diyenlere müjde user pass cumbolarımı satışa sunuyorum

İp Tv Forum

kral35

(¯´•._.• Adminasitor•._.•´¯)
FD Üye
Etkileşim
12,828
F-D Coin
99,909,570
1 her paneli tarar ve kırır
2 ücret karşılıgı satışta

user pass cumbolar özeldir ücret 500 tl dir

sahin_42

FD Üye
Etkileşim
71
F-D Coin
263
selamlar sevgili kardeşim KRAL35. ben 10.000 TL emekli maaşı alan bir kişi olarak ricada bulunsam fiyatı biraz daha ekonomik seviyeye çekmeniz mümkün olur mu. sizin çıkardığınız işlerin değerini yıllardır takip eden biri olarak elbette tartışamam ve saygı duyuyorum bu önerim sadece bir teklif ve ricadır. şim diye kadarki tüm emekleriniz için teşekkürlerimi sunuyorum...

kral35

(¯´•._.• Adminasitor•._.•´¯)
FD Üye
Etkileşim
12,828
F-D Coin
99,909,570
selamlar sevgili kardeşim KRAL35. ben 10.000 TL emekli maaşı alan bir kişi olarak ricada bulunsam fiyatı biraz daha ekonomik seviyeye çekmeniz mümkün olur mu. sizin çıkardığınız işlerin değerini yıllardır takip eden biri olarak elbette tartışamam ve saygı duyuyorum bu önerim sadece bir teklif ve ricadır. şim diye kadarki tüm emekleriniz için teşekkürlerimi sunuyorum...
başkan bide sen ver fiyat ne diyeyim şimdi

Similar threads

💥 💥Forumdas Vip & Premıum & Coin Üyelik Özellikleri Nedir?💥 💥 1:Coin alırsanız paranız yani Coin bitene kadar link görebilirsiniz. 2:premıum alırsanız 1 sene boyunca coin süresiz olur.Her konuya panele bakabilirsiniz. 3:iptv degil...!Yüzlerce panel Adresi premıum panel 4:Disney Blu tv +...
Cevaplar
12
Görüntüleme
710
Küresel çip krizi ve ülkemiz özelinde artan döviz kuru nedeni ile tavan yapan oyun fiyatlarının ardından Xbox Game Pass gibi platformlar daha da yaygın hale gelmeye başladı. Microsoft’un video oyunlarının Netflix’i olarak lanse ettiği Game Pass, aylık belirli bir ücreti karşılığında üst düzey...
Cevaplar
0
Görüntüleme
100
PlayStation cephesinde Game Pass benzeri bir sistemin ortaya çıkmasının ardından, Game Pass’e gösterilen özen artar olmuştu. Son aylarda servise eklenen oyunların daha kaliteli ve uzun ömürlü olduğunu fark etmiş olabilirsiniz. Bugün gerçekleşen Xbox etkinliğinde paylaşılan müjde, servisin...
Cevaplar
0
Görüntüleme
139
Xbox Game Studios ve Rare Limited iş birliği ile geliştirilen ve geçtiğimiz yılın Haziran ayında Steam‘de satışa sunulan Sea of Thieves, 1.5 yıllık sürecin ardından tam 5 milyon satışa ulaşmayı başardı. Yapımcı firma, bu başarıyı gelecek hafta içerisinde oyunculara vereceği hediyelerle...
Cevaplar
0
Görüntüleme
74
Microsoft tarafından sunulan Xbox Game Pass Ultimate sayesinde yüzden fazla oyunu hepsini tek tek satın almadan oynamanız mümkün. Seçilen oyunlardan bazıları Xbox, bazılarıda PC’de oynayabiliyor. Normal şartlarda aylık fiyatı 84,99 TL olan Xbox Game Pass Ultimate kısa süreliğine 5,90 TL‘ye...
Cevaplar
0
Görüntüleme
67
858,510Konular
980,873Mesajlar
30,726Kullanıcılar
GKNTVSon üye
Üst Alt