Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

IPTV PROGRAMLARI

IPTV PROGRAMLARI
4
1K

Monti

FD Üye
Etkileşim
9
F-D Coin
36
Merhabalar, Toshiba smart TVme Opus Player indirdim kurdum giriş yaptım izliyordum, günlük limitinizi doldurdunuz limitsiz için pro hesaba geçiş yapın diyor. Pro hesaba nasıl geçiliyor bilmiyorum. Bilen var mı acaba
Purple easy IPTV Player programını kurdum ordan izliyorum şuan purple iptv de ücretsiz izleyebilir miyim ??

tornawida

FD Üye
Etkileşim
93
F-D Coin
100
Merhabalar, Toshiba smart TVme Opus Player indirdim kurdum giriş yaptım izliyordum, günlük limitinizi doldurdunuz limitsiz için pro hesaba geçiş yapın diyor. Pro hesaba nasıl geçiliyor bilmiyorum. Bilen var mı acaba
Purple easy IPTV Player programını kurdum ordan izliyorum şuan purple iptv de ücretsiz izleyebilir miyim ??

Smart IPTV Xtream Player v4.2.2​

bunu dene kullanışlı

costorico

FD Üye
Etkileşim
15
F-D Coin
158

Smart IPTV Xtream Player v4.2.2​

bunu dene kullanışlı
* Hidden text: cannot be quoted. *
Muchas gracias

Similar threads

link yasak nfs2 hile: NFS2U +10 Trainer cod 4 hileleri: COD 4 TRAİNER cod 2 hileleri: Hileleri aktif etmek için; OPTION GAME OPTION a gidin ve console u aktif hale getirin, YES e tıklayın Menü başlığında ~ tuşuna bastıktan sonra; developer 1 yazın: Hile kodlarını aktif hale getirir, LOAD...
Cevaplar
0
Görüntüleme
92
Max Payne 2: The Fall of Max Payne PC Hile Kodu Oyunun kısayoluna developerekleyin Yani maxpayne2exe developer gibi Ardından ~ tuşu ile konsolu açın, aşağıdaki kodları kullanın clear konsolu temizler coder ölümsüzlük, tüm silahlar, sağlık, sınırsız cephane god ölümsüzlük...
Cevaplar
0
Görüntüleme
110
Not: Bu yöntem için call of duty black ops oyun dosyalarından birini değiştirmeniz gerekir; bu yüzden işleme başlamadan önce dosyanın bir yedeğini almanız gerekir Configcfgdosyasını düzenlemek için bir text editorü ile açın, oyun dosyasındaki playersdizini seta monkeytoy 1değerini seta monkeytoy...
Cevaplar
0
Görüntüleme
74
Empire Earth 2 Oyun esnasında ENTERe basın, açılan pencereye icheat yazın ve enter'a basın Tekrar enter'e basın ve aşağıdaki kodlardan birini girin: # loot Bütün kaynaklara ekstra 10000 ekler # give tech Extra 50 teknoloji puanı verir # epoch up Bir çağ atlar # play god Ölümsüzlük #...
Cevaplar
0
Görüntüleme
112
İşte başlıyorum umarım emeği karşılıksız bırakmazsınız Empire Earth 2 Oyun esnasında ENTERe basın, açılan pencereye icheat yazın ve enter'a basın Tekrar enter'e basın ve aşağıdaki kodlardan birini girin: # loot Bütün kaynaklara ekstra 10000 ekler # give tech Extra 50 teknoloji puanı...
Cevaplar
0
Görüntüleme
84
858,438Konular
980,868Mesajlar
29,482Kullanıcılar
sanane1234Son üye
Üst Alt