Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

İran Devrim Muhafızları Komutanı: Ukrayna uçağı cruise füzesi sanıldığı için vuruldu

İran Devrim Muhafızları Komutanı: Ukrayna uçağı cruise füzesi sanıldığı için vuruldu
0
53

seocu

FD Üye
Etkileşim
3
F-D Coin
69
176%2Dkisi%2Dolmustu%2DIran%2Ddan%2Dflas%2Dkarar%2D%2D230212%2Ejpg

İran Devrim Muhafızları Komutanı Emir Ali Hacızade, uçağın cruise füzesi sanıldığı için, kısa menzilli bir füze tarafından vurulduğunu açıkladı. Olaydan büyük üzüntü duyduğunu söyleyen Hacızade, “Keşke ben ölseydim” dedi.

İran Devrim Muhafızları Komutanı Emir Ali Hacızade İran’ın insan hatası sonucu yanlışlıkla düşürdüğünü açıkladığı Ukrayna Havayolları’na ait uçakla ilgili “Uçağın cruise füzesi sanıldığı için vurulduğunu” söyledi.

“Tüm sorumluluğu alıyoruz, keşke ben ölseydim”

İran Devrim Muhafızları Komutanı açıklamasında şunları ifade etti: “Hava savunma operatörü uçağıcruise füzesi sandığı için vurdu. Operatörle konuşma kayıtları yayınlanacak, tüm sorumluluğu alıyoruz. Olaydan büyük üzüntü duyuyorum. Haberi alınca ölmüş olmayı diledim. Keşke ben ölseydim.”

858,496Konular
982,161Mesajlar
30,105Kullanıcılar
jactellerSon üye
Üst Alt