Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

İrem Derici Haykıracak Nefesim Kalmasa Bile şarkısı O Ses Turkiye 22 Ocak

İrem Derici Haykıracak Nefesim Kalmasa Bile şarkısı O Ses Turkiye 22 Ocak
0
66

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
85
F-D Coin
0
İrem Derici 22 ocakta soylediği şarkı haykıracak nefesim kalmasa bile
O Ses Turkiye İrem Derici 22 Ocak

O ses Turkiye İrem Derici Haykıracak Nefesim Kalmasa Bile şarkı sozu

Her sabah uyandığında beni farzet yanında
Boylece kolaylaşır herşey birden bakarsın gelirim aniden
Fırsat verme gozyaşlarına soz gecmez anılara
Bugunu yaşamak dururken hala dargınsın yarınlara

Haykıracak nefesim kalmasa bile
Ellerim uzanır olduğun yere
Gozlerim gormese ben bulurum yine
Kalbim durmuşsa inan carpar seninle

Her guzel şey cabuk biter soldular dunku cicekler
Ne kuşlar ne de gecen mutlu gunler her an benimle beraberler
Aşk başkadır bunlardan doner gelir uzaklardan
Bir ses bir şarkıyla bazen hemen başlar sıfırdan

Similar threads

O ses Türkiye İrem Derici Haykıracak Nefesim Kalmasa Bile şarkı sözü İrem Derici 22 ocakta söylediği şarkı haykıracak nefesim kalmasa bile O Ses Türkiye İrem Derici 22 Ocak O ses Türkiye İrem Derici Haykıracak Nefesim Kalmasa Bile şarkı sözü Benim en sevdiğim şarkılardan biridir Haykıracak...
Cevaplar
0
Görüntüleme
60
İrem Derici Haykıracak Nefesim Kalmasa Bile şarkısı O Ses Türkiye 22 Ocak İrem Derici Haykıracak Nefesim Kalmasa Bile şarkısı O Ses Türkiye 22 Ocak Arkadaşlar O Ses Türkiye 22 Ocak ta ki bölümünde İrem Derici nin söylediği Haykıracak Nefesim Kalmasa Bile şarkısının sözlerini sonuna kadar...
Cevaplar
0
Görüntüleme
68
O Ses Turkiye İrem Derici 29 ocakta soylediği şarkı soz bitti İrem Derici O Ses Turkiye 29 Ocak İrem Derici Soz Bitti şarkı sozu Yarından haber yok dun bitti Saatler son gunu calip gitti Yeminler yaslandi dudaklarda Dugumlendi derken soz bitti Vagonlar bi dolup bi bosaldi Kuruyan...
Cevaplar
0
Görüntüleme
69
İrem Derici 12 Şubat O Ses Turkiye İrem Derici 12 şubatta soylediği şarkı Masal O Ses Turkiye İrem Derici Masal şarkı sozu Zor olanı seviyor İnsan her defa Gerceği bende Sahtesi dilde gizli Kalbe yenik duşen Aşk kelimesinin Uzuleni ben Uzeniyse kalpte gizli 2x Biliyorum kolay...
Cevaplar
0
Görüntüleme
128
O Ses Turkiye İrem Derici 12 şubatta soylediği şarkı Objection İrem Derici 12 Şubat O Ses Turkiye İrem Derici Objection şarkı sozu It's not her fault that she's so irresistible But all the damage she's caused isn't fixable Every twenty seconds you repeat her name But when it comes to...
Cevaplar
0
Görüntüleme
63
858,467Konular
981,169Mesajlar
29,537Kullanıcılar
emirbregaSon üye
Üst Alt