Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

İrem Derici'den Safiye Soyman'a büyük tepki: Saçını yolarım Safiye abla!

İrem Derici'den Safiye Soyman'a büyük tepki: Saçını yolarım Safiye abla!
0
104

elektronikci

FD Üye
Etkileşim
3
F-D Coin
14
irem_dericiden_safiye_soymana_buyuk_tepki_sacini_yolarim_safiye_abla_1653560736_1179.jpg

Ünlü şarkıcı Safiye Soyman'ın "Erkekler çaktırmadan çapkınlık yapabilir" açıklamaları sosyal medyada büyük yankı uyandırdı. Soyman'ın sözleri üzerine adeta küplere binen İrem Derici "Vallahi Safiye Abla'nın saçını yolasım geldi" şeklinde tepki gösterdi.

İbrahim Tatlıses'in eski eşi Derya Tuna, geçtiğimiz günlerde yaptığı "Çapkınlıkta erkeklerin suçu yok bence. Kadından bir hareket gelmezse erkeğin yapacağı hiçbir şey olmaz" açıklamalarıyla sosyal medyada gündem olmuştu. Tuna'nın tartışma konusu haline gelen açıklamalarına sessiz kalmayan Safiye Soyman ise "Derya doğru söylemiş. Her şey tabii ki kadınlarda bitiyor. Haberim yoksa çapkınlık yapabilir. Bana hissettirmesin" ifadelerini kullandı.

75V2t_1653560524_6917.jpeg
Safiye Soyman

Safiye Soyman'ın 'çapkınlık' üzerine sarf ettiği sözler sosyal medyada büyük bir tartışmanın fitilini ateşlerken İrem Derici, ünlü şarkıcıyı yerden yere vurdu. Daha önce ihanetle karşı karşıya kalan İrem Derici, "Vallahi Safiye Abla'nın saçını yolasım geldi. Ne gereksiz açıklamalar bunlar! Ne demek erkek yapsın, kadın yapmasın. Kendinize gelin. Bu kalp oyuncak değil, ben bu tarz olayları affetmiyorum" şeklinde konuştu. Sosyal medyayı ikiye bölen konuda İrem Derici'ye destek mesajları yağdı.

JCOs7_1653560290_7817.JPG
İrem Derici