Ünlü müzikçi İrem Derici kendisini rahatsız eden kimseyi duruşmaya başvurmasının akabinde bağımsız bırakılmasına isyan etmişti. O kişi için, cinsî taciz günahından 4 ay 15 günden 3 yıla kadarlık mühletle mahpus cezası istemiyle iddianame hazırlandı.
Müzikçi İrem Derici'yi taciz eden Erol Koçulu hakkında, cinsel taciz hatasından 4 ay 15 günden 3 yıla kadarlık mühletle mahpus cezası istemiyle iddianame hazırlandı. İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından hazırlanan iddianamede, 'Şüphelinin 3 Haziran 2019 ile 6 Haziran 2019 tarihleri arasında müştekiye, "Günaydın aşkım, seviyorum seni, yeterli geceler aşkım" biçiminde iletiler gönderdiği.' sözleri mahal aldı.
Birebir iddianamede; 'şüphelinin, müştekiyi sevdiğini belirterek müteselsilen cinsî tacizde bulunduğu anlaşılmıştır." tabirine de mekan verildi.
NE OLMUŞTU?
Son devirlerde sahnelerde olmayan İrem Derici'nin evinin kapısına gelerek taciz ettiği savıyla şikayetçi olduğu E.K. (33), isimli denetim kararıyla hür bırakıldı.
Ünlü şarkıcı kararın akabinde muhabirlerin insanla röportaj yaptığını görünce toplumsal medya hesabından isyan etti. Can güvenliğimden kuşku duyuyorum diyen Derici, "Psikolojim mahvoldu, dehşetler içerisindeyim! Ve bugün salınan sapık 3 saat evvel mahallemde tekrar yakalanıyor, mikrofon uzatıyorsunuz, göğsünü gere gere konuşuyor ve bunu yayınlıyorsunuz! Bu nedir biri bana açıklayabilir mi?" Sözlerini kullandı.
GÜNÜN ÖNE ÇIKAN MAGAZİN HABERLERİ